2777
2789

سال قبل از اردیبهشت مشکلات ما شروع شد...

دعوا بحث و ...

مادرم قلبش درد اومد و تشخیص جراحی باز دادند 

۱۰ خرداد قلبش رو عمل کرد ...

و چند روز بعد مرخص شد...

کسی همه کارهاش رو میکرد و انگار نه انگار که عمل کرده اول تکلمش رو از دست داد ...

نمی تونست درست بگه که چه میخواد بعد نتونست راه بره و حتی مجبور بودیم پوشکش کنیم...

و چون کنترل روی خودش نداشت  

با بوی بد برا نظافت چند نفری میبردیمش که بشوریمش ...

اینقدر روزهای سختی بود که خدا میدونی 

دیگه کم کم حتی چشماش رو هم باز نمیکرد و پاهاش خیلی ورم داشت 

❤❤❤

زنگ زدیم اورژانس که بیاد ببردش گفتن قندش خوبه فشارش خوبه مشکلی نداره با اصرار پدرم بردنش بیمارستان برا آزمایش ...

انگار اوره و کراتین و پتاسیم خونش بالا رفته بود و باعث نا رسایی شدید کلیه سده بود 

سه روز آی سی یو بیمارستان بستری بود ...

از اونجا با رضایت خودمون آزادش کردیم و آوردیمش خونه بعد هم فرستادیمش مرکز استان 

❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردار بودم و حال روحی خرابی داشتم اطرافیانم خصوصا خانواده همسرم گاو تشریف داشتند و هر روز با طعنه و کنایه هاشون حالم رو بدتر میکردند...

تو اون شرایط هر ۸ تا خواهر و برادر تصمیم گرفتیم چله زیارت عاشورا به اسم یک شهید هر روز بخوونیم 

❤❤❤

بعد چهل روز هیچ اتفاقی نیافتاد و بچه منم بدنیا اومد...

نوبت به نوبت هر روز یکی میرفت برای انجام کارهای مادرم...

یه روز که مادرم رو صبحانه میدادم در حالت نشسته رو زمین در حالی که به یه نقطه خیره بود با صورت افتاد رو زمین من اون لحظه داشتم بچه شیر میدادم ...

بچه ام رو از خودم جدا کردم و مادرم رو بغل کردم ...

زنگ زدم خواهرم اومد و بردنش مرکز استان ...

اونجا مشخص شد مشکلش چیه ...

دقیقا بعد از چهل و خورده ای روز مادرم از اون دنیا برگشت ...

مثل یه بچه که هر روز کار جدید انجام میده مادر منم هر روز یه کار جدید انجام میداد و ...

خدایا شکرتروزهای نکبت پارسال تموم شد

❤❤❤