2777
2789
عنوان

دلم عشق میخواهد....

379 بازدید | 8 پست

دلم عشقی میخواهد پاکتر از آب روان،از آن عشق هایی که همیشه در کتاب ها خواندیم و لذت بردیم. دلم عشقی میخواهد که حال خراب دلم را آرام کند. که بخندد بخنداند و من نیز هم.که شاد دست در دست هم زیر باران بدویم و ناملایمتی نکند از خیس شدن. دلم عشقی میخواهد که شعرهایم را که فقط و فقط برای او سروده ام را بخواند ،درک کند، حس کند، با شعرهایم زندگی کند نه که بی خیال از کنارشان رد شود. دلم عشقی میخواهد که آن دسته گلهایی که برایش میخرم را خشک کند و نگه دارد،هر روز برایش رزهای قشنگ با رنگ های متنوع خواهم خرید تا ذوق کند کیف کند و من نیز از شادی او شاد شوم، دلم عشقی میخواهد که نگوید چقدر زنگ میزنی! از زنگزدنم به وجد بیاید او نیز سراغی از این شاعر خسته دل بگیرد،دلم عشقی میخواهد که به واژه ی عشق پوزخند نزند و نگوید به عشق و عاشقی حتی نان خشکی هم نمیدهند. دلم عشقی میخواهد که فقط به فکر خودش نباشد، مجبور نشوم که فقط به خاطر حال دل او‌همه چیز را قبول کنم، عاشقی گذشت و گذشتن میخواهد و ما شدن، منیت در عشق جایی ندارد. دلم عشقی می خواهد با احساس، زلال و مهربان. دلم عشقی میخواهد که عمرمان را یکی کنیم، من او را ببینم و او مرا که جز معشوق دیدن در سرای عاشقی جرم است، دلم دل خسته ام دیگر گدایی محبت نخواهد کرد، دلم عشقی میخواهد که هم من در دل معشوق باشم وهم معشوق در دل من تا به ابد!

دلم عشقی میخواهد که برایش بخوانم:

چاره ها رفت ز دست دل بیچارهٔ من
تو بیا چارهٔ من شو که تویی چارهٔ من 

.............

پاورقی: اینها دلخواسته های یک شاعر خسته دل است و هیچ مقصودی از پی اش نیست!

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی

یکی از بزرگترین آرزوهامه ولی میدونم هیچوقت نمیشه

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭

اینا شاید یه مدت کوتاه لذت بخش باشن

اما ارتباطی ماندگاره که دو طرف در عین حال که همو دوست دارن هر کدوم زندگی شخصی خودشون رو دارن و یه تایمی رو به خلوت و فاصله از هم میگذرونن

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی