الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عامو حساس نشو رو این چیزا، منم جنوبیم ختنه دخترو نشنیدم تا حالا. اما الان که مد شده خانما و دخترا م ...
خیر . لابیا پلاستی کلیتوریس دست نمیخوره اما ختنه به قصد بریدن کلیتوریس هس. و خیلی فرق داره که شخص با میل خودش برای بهتر شدن ظاهرش یا رفع مشکلش تصمیم میگیرع انجام بده . این کجا و بیای برای از بین بردن میل جنسی دختر بچه رو ختنه کنی کجا
خدا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست ️🙂❤️.
وا من تا حالا نشنیده بودم جنوب را خیلی دوست دارم بخاطر مردم خونگرمش این چرت و پرتا هم بهشون نمیچسب ...
ببین مهمون نوازی اصلا ربطی به سنت و رسم و رسوم شهرا نداره مثلا یادمه تو برنامه ایرانگرد همون مجریه رفت یه جایی از سیستان و بلوچستان میگفت خیلی مهمون نوازن ولی اصلا نمیذاشتن خانماشون جلو دوربین باشن با با غریبه حرف بزنن حتی کباب کردن نشستن بخورن مجریه گفت اول باید ببرید برای خانمها اینا یه رسم و رسومیه که چه غلط چه درست بین بعضی مناطق و قومیتها جا افتاده