2777
2789

به نام خداوند بخشنده مهربان
آفریننده تمامی فرشته های زمینی
من ماه دوم اقدام باردار شدم
ماه اول رو بدون هیچگونه اطلاعات و همینطوری الکی و بدون توجه به نشانه های تخمک گذاری و غیره اقدام کردم
چون اصلا قصد بارداری نداشتم
و تازه 16 سیکل بودم ک تصمیم گرفتیم واسه بارداری اقدام کنیم و دو سه باری اقدام کردم
تقریبا سه روز در میون
که از 25 سیکل کلی علایم اومد سراغم
اینم بگم من قبل از این هیچچچچچگونه علایمی قبل از پریودی سراغم نمیمومد .فقط اشتهام زیاد میشد که میفهمیدم نزدیک پری هستم .و شب قبلی ک میخواستم پریود بشم لرز شدید میکردم .
ولی از این ماه اولی ک اقدام کردم کلی علایم اومد سراغم ک ب هرکی میگفتم میگفت خوب علایم پری هست ولی من چون نداشتم نمیدونستم .
از درد تخمدان گرفت تا سنگینی زبر دل که فکرمیکردم یک وزنه بزرگ به شکمم بستم درد سینه هم همون بافت سینم درد داشت
روز قبل پری شدید ترشح آبکی بی رنگ داشتم ک هی فکر میکردم پری اومده، یا فکر میکردم ببخشین دستشویی کردم ب خودم.‌دمای بدنم مثل همیشه اومد پایین و لرز کردم .
دقیقا روز بعدش سر موعد پری شدم
از ماه جدید اطلاعات جمع کردم و درست رفتم جلو
از روز اول پری شروع کردم به خوردن سیاه دانه عسل عصر ها روزی یک قاشق (سیاه دانه کامل)
و ماساژ رحم و تخمدان ب مدت۵دقیقه شب موقع خواب با روغن سیاه دانه
بعد هم پتو کوچیک مینذاختم رو شکمم
این روند رو تا زمان تخمک کیت تخمک کذاریم حاله انداخت ادامه دادم بعد دیگه نه عسل سیاه دونه خوردم،نه ماساژ
خوردن هر شب قرص کلسیم و پودر منیزیوم
خوردن یک استکان دم کرده رازیانه از روز اول پری تا روزی ک کیت حاله داد
از ۹سیکل کیت کذاشتم
۹سیکل : بدون علایم.کیت منفی .دمای بدن ۳۶
۱۰ سیکل : ترشح چسبناک شیری .کیت منفی . اقدام اول.دمای بدن ۳۶/۱
۱۱سیکل: تیر کشیدن تخمدان چپ.نفخ.ترشح شیری . کیت حاله ضعیففففف.اقدام دوم. دمای بدن ۳۶/۱
۱۲سیکل : ترشح شیری زیاد . کیت حاله ضعیف .دمای بدن ۳۶/۱
۱۳ سیکل: ترشح شیری .تیر کشیدن زیر دل . کیت حاله ضعیف.دمای بدن ۳۶/۱
۱۴سیکل :تیرکشیدن زیر دل .تشرح . نفخ .گرگرفتگی شب موقع خواب . کیت حاله مناسب . اقدام سوم .دمای بدن ۳۶
۱۵ سیکل : تیرکشیدن زیر دل و تخمدان . ترشح .کیت حالع مناسب . اقدام چهارم .دمای بدن۳۶
۱۶ سیکل : کمر درد زیاد سمت شب . تیر کشیدن تخمدان چپ و راست و رسیدن به کشاله ران . کیت حاله عالی دمای بدن۳۶/۱
۱۷ سیکل : تیرکشیدن واژن . سنگینی تخمدان ها . درد شدید رحم و تخمدان تیر کشبدن . ترشح .دمای بدن۳۶
کیت هم رنگ خط کنترل شد
۱۸سیکل : تیر کشیدن کشاله ران چپ . تیر کشبدن تخمدان چپ
کیت از خط کنترل پر رنگ تر شد .دمای بدن۳۶/۱
۱۹سیکل : تیر کشبدن تخمدان ها و کشاله ران ها .کیت هم رنگ خط کنترل .دمای بدن ۳۶/۳
۲۰سیکل :تیر کشیدن تخمدان ها و کشاله ران .کیت از هط کنترل کمر رنگ تر شد ا.اقدام پنجم .دمای بدن۳۶/۴
۲۱سیکل : تیر کشیدن تخمدان ها و کشاله ران . کیت حاله کم رنگ .دمای بدن۳۶/۴
۲۲ سیکل : درد استخوان شرمگاهی وسط پا . درد تهمدان ها .درد بافت سینه  .کیت حالع خیلی ضعیف (اخرین کیت) .دمای بدن۳۶/۳
۲۳ سیکل :درد تخمدان ها .درد سینه .تکرر ادرار . اخرین اقدام . دمای بدن۳۶/۴
۲۴ سیکل الی ۲۹ سیکل : درد تخمدان ها و سنگینی و درد زیر دل دنای بدن کل این چند روز ۳۶/۴
۲۹ سیکل : بی بی چک حاله ضعیف .دمای بدن۳۶/۵
۳۰ سیکل : تخمدان چپ صبح تا ظهر انگاری قل قل میکرد . تیر کشیدن واژن موقع نشستن . بی بی چک حاله ضعیف .دمای بدن ۳۶/۵
روز موعد : دردپریودی انگاری روز دوم یا روز اول پری هستم درد داشتم . بی بی حاله ضعیف .دنای بدن۳۶/۶
روز بعد موعد : درد پریودی .لرزش و ضعف بدن . بی بی چک حاله صورتی . ازمایش بتا مثبت دمای بدن ۳۶/۶
عکس بی بی چک ها تو تاپیک های قبلیم هست .
  لینک عکس کیت ها 👇👇👇👇👇
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۷۱۸_۰۹۱۰۱۷_nrf8.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوبه که انقدر دقیق پیش رفتید

گقتم بذارم شاید کمکی کرده باشم، اخه من سر همین کیت گذاشتن و علایم خیلی استرس کشیدم و کلی سوال تو ذهنم بود که چه علایمی باید کی داشته باشم و اینا .‌‌‌بدن ها با عم فرق میکنه ولی خوب در کل میشه چند مورد رو کنار هم کذاشت و چکیده اطلاعات ازش کشید بیرون 

گقتم بذارم شاید کمکی کرده باشم، اخه من سر همین کیت گذاشتن و علایم خیلی استرس کشیدم و کلی سوال تو ذهن ...

من ماه ششم اقدامم

خیلی امید دارم که این ماه بشه

اگه پریود بشم میرم دوباره دکتر 

چه جالب سمیرا جان من هم سنگینی توی رحم از روز ۱۹سیکل احساس کردم.همیشگی نیستا.ولی گاهی ۰یز سنگین یا کار سنگیت میکنن حس میکنم یه وزنه به رحمم بسته شده و احساس سنگینیشو کاملا حس میکنم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

عزیزم مبارکه پس بارداری من که گفتم چقدرم استرس کشیدی فقط یه چیزی من هیچی از سیکل نمیدونم یه توضیح کوتاه از سیکل میدی از بس پنج سال تو فکر بچه اینا نبودم هیچ اطلاعاتی جمع نکردم بعد به محض اتمام پری شروع به اقدام کنیم ایرادی داره؟؟؟

عزیزم مبارکه پس بارداری من که گفتم چقدرم استرس کشیدی فقط یه چیزی من هیچی از سیکل نمیدونم یه توضیح کو ...

رز اول پری میشه اول سیکل عزیزم تا روز قبل اینکه بخوای دوباره پری بشی 

مثلا اگه این فاصله ۲۸ روزه میشه سیکلت ۲۸ روزه 

من مثلا سیکلم ۳۰ روزه بود . واسه هرکس فرق میکنه . بعضی ها هم که نامنظم هستن میانگین چهارماه رو باید بگیرن و ملاک قرار بدن عزیزم 

و اینکه واسه نخمک گذاری اصولا ۱۴ روز قبل از تاریخی که باید دوباره پری بشی میشه تخمک گذاری 

مثلا من تخمک گذاریم بازه زمانی ۱۶ سیکل تا۲۰ سیکل هست

اگه بخوام اقدام کنم بهتره تو این بازه زمانی ها باشه 

و بهترین کار به نظرم با دمای پایه بدنت برو جلو 

صبح ها ک بیدار میشی بدون اینکه بلندشی از سرجات 

یک دماسنج روک شب قبلش گذاشتی بالا سرت بردار و دمای پایه بدنت رو بگیر 

و اصولا تا قبل از تخمک گذاری دما پایین هست ولی بعد تهمک گذاری دمای بدن یکم میره بالا . و اگر بالا بمونه تا اخر یعنی لقاح صورت گرفته ولی اگر موقع پری مثلا بیاد پایین خیلی احتمالا باید منتظر پری باشی 

عزیزم مبارکه پس بارداری من که گفتم چقدرم استرس کشیدی فقط یه چیزی من هیچی از سیکل نمیدونم یه توضیح کو ...

یک تست بگم انجام میدی ؟ میخوام رو کسی ک مطمینه باردار نیست انجام بدم ببینم درسته یا نه. دراز بکش .پنج انگشت بسته دستت رو بذار زیر نافت .اون قسمت رو پیدا کن . تقریبا میشه ببین مثانه و زیر شکم . سه تا انگشت وسط رو بذار اون نقطه یکم فشار‌بده و سرت رو بیار بالا . ببین اون قسمت زیر دستت سفت میشه یا فرقی نمیکنه 

رز اول پری میشه اول سیکل عزیزم تا روز قبل اینکه بخوای دوباره پری بشی  مثلا اگه این فاصله ۲۸ رو ...

خیلی ممنون گلم این همه تو این سایت گشتم هیچکس به اندازه شما بهم انقدر خوب و واضح توضیح نداده بود بارها شد پرسیدم ولی از جوابا هیچی نمیفهمیدم بس نامفهوم بود قشنگ با سیکل و تخمک گذاری آشنا شدم و گرفتم چی به چیه   من از روز ۵ سیکلم شروع به اقدام کردم یه بار دو شب پشت هم باز دو شب فاصله دوباره یه شب در میون آخری ام دیشب خدا کنه نتیجه ببینم به ماه دوم نکشه انشالله

@heli4545     @shampal20877     @ناروینم     @taranommm121 & ...

مرسی عزیزم از اطلاعاتت خیلی کامل و دقیق بود😃😘

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁