2777
2789
عنوان

اگه این سنگینی نیس پس چیه

162 بازدید | 4 پست

از عید دنبال کارم

بیشتر از ده جا کار خیلی خوب پیداکردم وقتی رزومه کاریم رو دیدن ازم استقبال کردن و مدارکو گرفتن

هردفعه ی مشکل پیش میاد

مثلا رفتم تو یه شرکت به عنوان حسابدار چندروز رفتم حسابدار قبلیه برگشت،رفتم تو یه شرکت مهندسی مدارکمو گرفتن و تو مصاحبه قبول شدم بعد دوهفته دیدم خبری نشد وقتی رفتم با حالت دعوا گفتن مدارکتو گم کردیم شماره ای ازت نداشتیم چرا بهمون زنگ نزدی گفتم خبر ازخودتون بوده گف ما شماره ای نداشتیم چرا خودت زنگ نزدی،رفتم یجا دیگه برا کار لحظه اخر همه چی خراب شد

امروز به عنوان دستیار دکتر قرار بود برم دکتر بهم پیام داد نیا کارمندم برا یه مدت برگشته خواستیم بهت زنگ میزنیم

این تازه چندموردشه،همش اینجوریه چیکارکنم برام دعاکنید دعایی میشناسید برا رفع بستگی بهم بگید دیگه ناچار شدم😭😞خدا دلاتونو شاد کنه

امیدوارم برا دشمنمم اینجورنشه چون خیلی مشکل و غصه دارم

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺
دلت خوشه هااا... من از اردیبهشت پارسال دنبال کارم 

ربطی ب پیداشدن نداره

من پیدامیکنم ولی ب دلایل مسخره خراب میشه

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا کاری ک دوسداری جوربشع برات

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ربطی ب پیداشدن نداره من پیدامیکنم ولی ب دلایل مسخره خراب میشه

عزیزم درکت میکنم منم مثل تو ام از این مورد ها که گفتی هم داشتم . تازه نذر و دعا و اینا هم انجام دادم...........چی بگم والا آدم سر در نمیار

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒