2777
2789
پارسال اینموقع مامانم بود

خدا رحمتشون کنه عزیزم. به نیتشون تو مراسم شیرخوارگان شهرتون نذری بدین.. شربتی چیزی. ان شالله روحشون شاد بشه. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال اینموقع مامانم بود

پسر منم بود

الهی بمیرم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خدا رحمتشون کنه عزیزم. به نیتشون تو مراسم شیرخوارگان شهرتون نذری بدین.. شربتی چیزی. ان شالله روحشون ...

ممنونم پارسال من تازه دخترمو از بیمارستان مرخص کرده بودم ترسیدم نرفتم شیرخوارگان.اما مامانم با بچه های آبجیم رفتن.امسال میخواستم منم باهاشون برم ک چندروزه فوت شده دقیقا شب عید غدیر.دلم گرفته حتی تولد دوسالگیه بچه های خواهرمو ندید چند روز قبل تولد فوت شد ممنون میشم براش فاتحه بخونین قربون دهناتون

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ممنونم پارسال من تازه دخترمو از بیمارستان مرخص کرده بودم ترسیدم نرفتم شیرخوارگان.اما مامانم با بچه ه ...

الهی عزیزم🥺🥺🥺🥺خوندم براشون. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....