2777
2789
عنوان

وقتی میری دستشویی در مهمونی😂

2077 بازدید | 46 پست

بچه ها دیدین چقدر استرس می گیرید که وای نکنه وقتی داخلی یکی بیاد در بزنه و مجبور بشی صحبت کنی 

یا نکنه بلافاصله بعد تو یکی بخواد بیاد دستشویی اونم اگه دستشوییتون بزرگ باشه وای...

من به عنوان فردی با تجربه و استرسی در این زمینه ی راهکار بهتون معرفی می کنم ( اوهوم دیدین از این تبلیغا😂 )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه میکس سم ساخته بودن با همون صدای آقا رضااااا 

که پسره تو دستشویی بود 💩 اش نمیرفت پایین

اون طرفم پشت دستشویی هی صدا میکرد : آقا رضااااا

رضااااااااااااااا جاااااان 

آقاااااااااااااا رضااااااا

سم اسید

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
دستشوییشم ازین خرابا باشه هرچی فشار آب بگیری هنرنماییت پایین نره

فکر کن صدا کنی ببخشید میشه این آفتابه رو پر کنید 😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!