2777
2789
عنوان

شب اول محرم

147 بازدید | 11 پست

در روایت رَیان بن شبیب از امام رضا (ع) می‌فرمایند: هر که در این روز، روزه بدارد و خدا را بخواند خداوند دعای او را مستجاب کند چنانکه دعای زکریا را مستجاب نمود.

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

روزه دارا برای منم دعاکنین خداهزینه تعمیر کولرم برسونه همین الان ازگرمی بچهام گریه کردن😔

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان هرکسی روزه گرفت تمنا میکنم لحظه اذان صبح و افطار یاد منم باشه .نسیم سادات هستم

ان شاءالله هرکسی روزه گرفت به امید حاجتی 

ناامید برنگرده با خیر به حاجت دلش برسه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
روزه دارا برای منم دعاکنین خداهزینه تعمیر کولرم برسونه همین الان ازگرمی بچهام گریه کردن😔

هزینه اش چقدره؟

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

چندتا بچه داری؟

هوا واقعا گرمه بچه ها زود گرما زده میشن

یارب ان لنا فیک املا طویلا کثیرا                                  💕💕خدایا ما روی تو خیلی حساب کردیم💕💕💕
هزینه اش چقدره؟

حدودیک میلیون

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چندتا بچه داری؟ هوا واقعا گرمه بچه ها زود گرما زده میشن

دوتا😔خوزستانیم اینجا واویلاگرمه

عزیزم ،پارسال  خانواده منم هزینه کولرنداشتن و خیلی سختی کشیدن اونم تو بندرعباس که تابستوناهواش خیلی گرمه، منم شب و روز کارم دعاو گریه بود تا اینکه ختم۱۴۰۰۰صلوات هدیه به ۱۴معصوم خوندم من یادمه ساعت حدوداً سه نصف شب صلواتاتموم شد روز بعدش ساعت پنج بعدازظهر خبر بهم رسید یه کولر واسه خانواده م آوردن،یعنی اون لحظه من تو سونوگرافی بودم برای تعیین جنسیت بچه م اینقدر که واسه این خبرشوکه و خوشحال شدم واسه جنسیت بچه م خوشحال نشدم ،اینقد شوکه شده بودم که دلم میخواست همونجا گریه کنم،واقعاخداو ائمه خیلی مهربونن.