ملکه_مهربونیها مدیر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 360 عنوان کسی بوده واکسن های نوزادی بچشو زده باشه... | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 23 پست بعدش براش عوارض بوجود اومده باشه؟ 1402/04/28 | 01:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bitajon عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 4668 واکسن بایدزده بشه گلم شایدازهرهزاربچه یکی تشنج کنه ک واکسن بهش نساخته باشه دیگه واکسنش روتغییرمیدن
ننهعلی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 7956 منم میخوام واکسنشو بزنم اما به خاطر عوارضی که طب سنتیا میگن یکم دو دل شدم گفتم اینجا بپرسم بلکه یکم ... باید بزنی دیگه وگرنه مدرسه ثبت نام نمیکنن الان من پسرمو بردم پیش اسم بنویسم اولین چیزی که گفت اینه که کارت واکسن همراه مدارک بیار جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 24537 دخترم زیر بغلش از واکسن بدو تولد ورم داره الان یک سالو نیمشه بازم هست دکتر گگفت به مرور یاخوب میشه ی ... من یه چاله کوچولوزیر بغلم دارم😂😂از یه واکسن ها مادرم میکه ورم کرده و تا چندوقت درگیر بودن بعدش سوراخ شده به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ویتامینm عضویت: 1397/12/13 تعداد پست: 2307 منم میخوام واکسنشو بزنم اما به خاطر عوارضی که طب سنتیا میگن یکم دو دل شدم گفتم اینجا بپرسم بلکه یکم ... توروبخدا این طب سنتی چیه مد شدهعلم پزشکی،،با اینهمه سابقه و پیشرفت رو ندید گرفتیطب سنتی که ۵ سالم نیست مد شده،،چسبیدی؟!واعجبا...
مامانmehdi عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 16777 اشتباه نوشتم اب گرم حوله گرم عوارضم نداشت خداروشکر ... چرا واکسن نزنیم؟ خوب همین واکسنهاست که باعث میشه الحمدالله مرگ و میر نوزادان نداریم. چقدر بچه ها از کزاز و دیفتری میمردن. چقدر فلج میشدن
arzoha عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 888 من یه چاله کوچولوزیر بغلم دارم😂😂 از یه واکسن ها مادرم میکه ورم کرده و تا چندوقت درگیر بودن بعدش ... اره دکتر گفت زیاد نگران کننده نیست واسه خیلی ها اونجوری میشه
helenهلن عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 3543 منم میخوام واکسنشو بزنم اما به خاطر عوارضی که طب سنتیا میگن یکم دو دل شدم گفتم اینجا بپرسم بلکه یکم ... واکسن نزدن عوارضش بیشتره دور از جون هر کدوم از این بیماریها رو بگیره بچه احتمال مرگش زیاده در بهترین حالت اینه که فلج بشه
hoseina عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 1951 طب سنتی برا فلج اطفال و کزاز و سرخک و سرخجه چکار میتونه بکنه ؟؟؟ قدیم واکسن نبود بچه با سرخک میمرد یا فلج میشد الان چی
بیسان123 عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 955 چرا واکسن نزنیم؟ خوب همین واکسنهاست که باعث میشه الحمدالله مرگ و میر نوزادان نداریم. چقدر بچه ها از ... اره منم میگم قبلا مادر بزرگ خود من کلی بچع از دس داده بود يه لجباز مهربون