2777
2789
منم میخوام واکسنشو بزنم اما به خاطر عوارضی که طب سنتیا میگن یکم دو دل شدم گفتم اینجا بپرسم بلکه یکم ...

باید بزنی دیگه وگرنه مدرسه ثبت نام نمیکنن الان من پسرمو بردم پیش اسم بنویسم اولین چیزی که گفت اینه که کارت واکسن همراه مدارک بیار 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم زیر بغلش از واکسن بدو تولد ورم داره الان یک سالو نیمشه بازم هست دکتر گگفت به مرور یاخوب میشه ی ...

من یه چاله کوچولو‌زیر بغلم دارم😂😂

از یه واکسن ها مادرم میکه ورم کرده و تا چندوقت درگیر بودن بعدش سوراخ شده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منم میخوام واکسنشو بزنم اما به خاطر عوارضی که طب سنتیا میگن یکم دو دل شدم گفتم اینجا بپرسم بلکه یکم ...

توروبخدا این طب سنتی چیه مد شده

علم پزشکی،،با اینهمه سابقه و پیشرفت رو ندید گرفتی

طب سنتی که ۵ سالم نیست مد شده،،چسبیدی؟!

واعجبا...

اشتباه نوشتم  اب گرم   حوله  گرم   عوارضم  نداشت  خداروشکر   ...

چرا واکسن نزنیم؟ خوب همین واکسنهاست که باعث میشه الحمدالله مرگ و میر نوزادان نداریم. چقدر بچه ها از کزاز و دیفتری میمردن. چقدر فلج میشدن

من یه چاله کوچولو‌زیر بغلم دارم😂😂 از یه واکسن ها مادرم میکه ورم کرده و تا چندوقت درگیر بودن بعدش ...

اره دکتر گفت زیاد نگران کننده نیست واسه خیلی ها اونجوری میشه 

واکسن نزدن عوارضش بیشتره دور از جون هر کدوم از این بیماری‌ها رو بگیره بچه احتمال مرگش زیاده در بهترین حالت اینه که فلج بشه 

چرا واکسن نزنیم؟ خوب همین واکسنهاست که باعث میشه الحمدالله مرگ و میر نوزادان نداریم. چقدر بچه ها از ...

اره  منم میگم  قبلا مادر بزرگ  خود من کلی  بچع  از دس  داده بود

يه لجباز مهربون