2777
2789
عنوان

جواب جاری رو چی بدم

759 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من و جاریم با فاصله دو هفته عقد کردیم . اول ایشون رو عقد کردن. اونا دوست بودن با هم چند سال ولی ما سنتی ازدواج کردیم. اونا بعد از هفت ماه رفتن خونشون ولی ما فعلا نمی‌تونیم بریم. چون همسرم پول ندارن. حالا این خانم همش به من تیکه میندازه که شما چرا نمیرید؟؟؟ دوران عقد خوبه کوتاه باشه!!! و از این جور حرفا میزنه همش.

البته این که زود رفتن سر خونشون واسه این بود که دختره شهرستانی هست و برادر همسرم حوصله نداشت همش رفت و آمد کنه.

حالا بنظرتون وقتی از این حرفا میزنه چی جوابش رو بدم

و نکته دیگه اینکه مادر شوهرم طبقه بالا دو واحد ساخته برای دو تا پسر هاش. الان جاریم توی یکیش زندگی می‌کنه. واحد کناری اون هم مال ماست که الان دادیم اجاره قراره مستاجر بره که ما بریم بشینیم.

اینم بگم از بس زاویه داره با من مراسم یلدای من رو نیومد با اینکه من کارمندم مرخصی گرفتم واسه مراسم یلدای اون رفتم شهرستان. اما اون با اینکه بیکاره نیومد. البته فرداش فهمیدم اینجا بوده ولی مراسم ما رو نیومده. چون مراسم اون توی خونه بود و در حد مهمونی ساده. اما شوهرم واسه من تالار گرفت و فیلم بردار و .... مثل مراسم نامزدی

ممنون میشم لطفاً نظرتون رو بگید. 

ببخشید طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو عزیز دلم شما قبل نامزدی یه مدت طولانی باهم بودید ، 

نامزدی دوروزه هم براتون کافی بود، 

ولی ما هنو اولاشیم..

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

حق بده بهش گناه داره 

اونم دلش میخواسته زورش به اونا نمیرسیده اونجوری تلافی میکرده 

گفتنی بگو فلانی جون اخه شما با هم دو نفره های نامزدیتونو داشتین و همو از قبل میشناختین 

ما فعلا ۷ماهه آشنا شدیم به زمان بیشتری واسه گشت و گذار احتیاج داریم 

به نظرتون برم توی اون ساختمون . یا به شوهرم بگم جای دیگری رو اجاره کنه

بنظرم دوری ودوستی ،فردا هرکاری بکنی اونم میخاد بکنه اگر مادرشوهرت پایین خونتون باشه که بدتر رقابت شدید میشه توهم کارمندی نیستی هرروز می‌ره پرشون می‌کنه بنظرم اگر میتونی برو اجاره 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش