2777
2789
عنوان

جواب جاری رو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 26 پست
حق بده بهش گناه داره  اونم دلش میخواسته زورش به اونا نمیرسیده اونجوری تلافی میکرده  گفتن ...

نه بابا . بحث زور نبود. فکر میکرد منم میخوام خونه بگیرم. اول مراسم اونا بود. بعد که من تالار گرفتم رفتارش عوض شد و نیومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا . بحث زور نبود. فکر میکرد منم میخوام خونه بگیرم. اول مراسم اونا بود. بعد که من تالار گرفتم ر ...

عب نداره فدای سرت 

خب همه میدونن تو خانومی ولی اون حسود 

اصلا حساسیت نشون نده ک نقطه ضعف دسش بدی کابلو‌ بگیر قشنگ که فک کنه اصلا واست مهم نیس

از کلامت این حس رو گرفتم که این تیکه انداختنا مقابله 

من تیکه نمیندازم بهش اصلا. فقط کارامو نمیگم بهش که چه برنامه ای دارم. همین. یعنی کلا با همدیگر حرف نمی‌زنیم. اون کنار شوهرش میشینه همیشه منم همینطور

ببین قشنگم جاری رو اصلاااااا فامیل حساب نکن  فقط یه مجسمه ی حسادت و بدجنسی ببینش  اصلاااااا به حرفاش اهمیت نده  فقط تو ذهتنت تکرار کن جاری یه آدم بی اهمیته تو زندگی  اینو از من بشنو که دوتا شو دارم از نوع بدذات و  حسودو دشمن