2777
2789
عنوان

تربیت کودک

210 بازدید | 23 پست

سلام ترخدا سرزنشم نکنید بهم راهکار بدین..

من یه دختر ۵ونیم شاله دارم و یه پسر ۴ ماهه.

از قبل تولد پسرم کلا ما روی تربیت دخترمون خیلی سخت گیر بودیم..خیلی بچه ی مودبیه تمام فامیل از باادب بودنش صحبت میکنن..ولی بیش از حد توی خونه حرف میزنه مدام توجه میخواد و یه سره دوست داره بغل باشه یا ادمو میبوسه...

منم ک اصلا حوصله ندارم همش با بچه درگیرم...وقتی پسرمو میبوسم ازم سوال میکنه منو بیشتر دوست داری یا داداشو...داداششو خیلییی دوست داره ازش مراقبت میکنه ولی من و باباش خیلی ب دخترمون گیر میدیم باید چیکار کنم

کسی هست ک مثل من هم دختر و هم پسر داشته باشه

منم دخترم چهار سال و نیمه

پسرم دو ماهه

حالا دختر من میره با بچه های همسایه بازی میکنه و بعد میره خونشون بدون اینکه اجازه بگیره

منو شوهرم خیلی دعواش میکنیم حتی در رو قفل میکنیم کلی گریه میکنه

دلم نمیخواد بره خونه هاشون حتی کتکم زدم باز گوش نمیده

اصلا انگار از خونه خودمون بیزاره

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم چهار سال و نیمه پسرم دو ماهه حالا دختر من میره با بچه های همسایه بازی میکنه و بعد میره خ ...

سلام عزیزم خسته نباشی

دختر من دوست داره همش پیش خودمون باشه..یادنهایت پیش داییش..چقدر بچه داری شخته خدایاا...دلم براش میسوزه ولی خداییش قبول داری دست خود ادم نیست ولی من بچه های کوچیکو خیلی بیشتر دوست دارم دخترمم عاشقش بودم ولی از وقتی حس میکنم داره بزرگ میشه انگار ازش فراری ام😞😞😞😞😞

عزیزم دختر الان خیلی بیشتر از پسرت به توجه تو نیاز داره لطفاً خیلی خیلی مواظبش باشه وعلا گوشه گیر می ...

😭😭😭😭😭

ترخدا بهم راهکار بدین یه جوری سرگرمش کنم ک روحیه اش اسیب نبینه..

حس میکنه ما دوسش نداریم.

سلام گلم🥰🥰

تو هم خسته نباشی😘😘😘

عزیزم وقتایی که پسرت خوابه با دخترت وقت بگذرون

مثلا بگو بیا ظرف هارو بشوریم مثلا یه ظرف نشکن بده دستش بهت کمک کنه

یا بگو بیا خونرو جارو بزنیم

ازش کمک بخواه

بگو چقدر خوبه که بچه خوابید حالت میتونیم با هم فیلم ببینیم

یا مثلا براش کتاب داستان بخون

بخدا واس منم خیلی سخته

تا پسرم میخابه باید اشپزی کنم

به خونه برسم

لباسای پسرمو با دست میشورم

وکلی کار دیگه.

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

دختر منم خیلی دوستش داره بچرو و دلش میخواد از دوست داشتن زیاد فشار بده بچرو

یا دستشو

یا پاشو

یا سرشو

اصلا جرأت نمیکنم یه لحظه دسشویی برم

میترسم 

بنظرم همه توجهمون رو باید واس دخترمون بزاریم چون پسرمون که بچه هستن و چیزی نمیفهمن

حالا تا سال بعد انشالله دخترامون عاقل تر میشن

سلام گلم🥰🥰 تو هم خسته نباشی😘😘😘 عزیزم وقتایی که پسرت خوابه با دخترت وقت بگذرون مثلا بگو بیا ظ ...

ممنون عزیزم

من همیشه دلم میخواسته یه بچه بی تفاوت به همه داشته باشم ولی متاسفانه دخترم اینجوری نیست...مثلا ی روز خورده بود زمین شب منو بیدار کرد ک پام درد میکنه براش پماد زدم و بستم صبح ک بیدار شد بهم گفت ببخشید دیشب مجبور شدم بیدارت کنم خسته هم بودی..

یا همش دلش میخواد ظرف بشوره جارو بزنه اشپزی کنه ولی من اصلا دلم‌نمیخواد تو دست و پام باشه..دلم میخواد با خودش سرگرم باشه و اسباب بازیاش...بیشتر هم روی باباش حس میکنم حساسه تا من...چون میدونه من مجبورم ب پسرم رسیدگی کنم یعتی خودم براش توضیح دادم گفتم ماشالله تو بزرگی ولی داداش از پس کاراش برنمیاد...ولی وقتی همسرم سمت پسرم میره میفهمم ک حسادت میکنه.

دختر منم خیلی دوستش داره بچرو و دلش میخواد از دوست داشتن زیاد فشار بده بچرو یا دستشو یا پاشو یا س ...

انشالله

من دخترم حتی دوتایی میزارم تا نونوایی سر کوچه میرم چون شیشه هم میخوره

یا وقتی پشت فرمونم براش شیرخشکشو درست میکنه و بهش میده...دلم میخواد یه مادرصبور تر میبودم..حس میکنم اون درجه مادر بودن در من خیلیییی کم رنگه.

سلام عزیزم خسته نباشی دختر من دوست داره همش پیش خودمون باشه..یادنهایت پیش داییش..چقدر بچه داری شخته ...

من برعکس شمام بچم هرچی بزرگ‌تر میشه بیشتر دوستش دارم البته من ی دختر ۲۱ماههدارم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چندسیسی شیرخشک میدی هروعده؟

سلام حدودا ۳یا ۴ دفعه در روز میدم هردفعه ۶۰ سی سی دو پیمانه..

حس میکنم از موقع دخترم شیرم خیلییی کم شده یا این پسره و بیشتر میخوره

من خیلیی مامان گیری ام خیلیییی..خدا منو بکشه😭

چرا اینجوری فکر میکنی؟؟؟؟

بنظرم اتفاقا خیلی هم خوبی

بنظرم به همسرت بگو نیاد سمت پسرت

تا وقتی که پسرت کوچیکه

یا وقتی میاد بگو ادای بچرو در بیاره بگه من ابجیمو خیلی دوست دارم

اینجوری

اصلا بنظرم وقتی دخترت هست بوسش نکنید

بزار تلویزیون تماشا کنه بعد شما بچرو ببر اتاق بوسش کن

یه مدت اینجوری مراعات کن و به دخترت خییییلی بیشتر محبت کن

بعد خوب میشه

سخت نگیر

خودتو سرزنش نکن

تو بهترین مادری

باور کن

من برعکس شمام بچم هرچی بزرگ‌تر میشه بیشتر دوستش دارم البته من ی دختر ۲۱ماههدارم

اونموقع هنوز شیرینن...البته شاید من از ۱۸ ماهگی دخترمو گذاشتم مهد و تا پارسال یا مهد بوده یا پرستار داشته هیچی نفهمیدم از بزرگ کردنش..الان ک بزرگ شده و پر سر زبون و ماشالله دخترا کلک بازم ک هستن..دوست ندارم اینجوری باشه...دوست دارم پاک و معصوم و کوچولو بمونه..