اگه دستگاه فشارسنج داری فشارشون رو بگیر خدایی نکرده زیادی بالا نباشه، اگه تب و لرز و حالت سرماخوردگی ندارن ببین تنگی نفس نداشته باشن. اگه بررسی کردی چیزی نبود و سابقه مشکل قلبی هم ندارن نگران نشو فقط سعی کن بهشون استرس ندی، احتمالا فشار عصبیه یه کم بگذره خوب میشن.
اخه یهو اینطور شد من نمیتونم زنگ بزنم اخه میدونی جو خونمون یطوریه من نمیتونم مستقل رفتار کنم ...
خب عزیزم نترس یکبارم این قوانین ...رو بشکن سلامتی مادرت ازهمه چی مهمتره نگرانت نمیکنم ولی ازقلبش نباشه خدای ناکرده
اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ندارم دستگاه نمیدونم اومد کولرو روشن کرد گف پتو بیار بندازم روی پاهام ولی تنگی نفس فک نکنم
نگران نباش چیزی نیست تا چند دیقه دیگه عادی میشه. از فاصله نگاش کن مراقبش باش، ولی بهش نگو بریم دکتر حساسش نکن تا اعصابم آروم بشه. اگه بعد از یه نیم ساعت عادی نشد ببریدش دکتر.
گفتم شاید سرماخوردن یا باد سرد بهشون زده لرز دارن و گرگرفتی و تبم اول سرماخوردگی طبیعیه. ولی به احتمال خیلی زیاد اصلا چیزیشون نیست خود به خود خوب میشن. نگران نباش 💞