2777
2789
عنوان

بواسیر و شقاق

163 بازدید | 11 پست

سلام خانوما لطفا راهنماییم کنید حالم خیلی خرابه

الان ۳۵ روزه ک سزارین شدم از ی هفته بعد سزارین دفعم با سوزش زیاد بود ولی بدون خونریزی.توی بارداری هفته ای دوبار دفع داشتم ولی اصلا درد و سوزش و خونریزی نداشتم،شاید بخاطر شیافای پروژسترون بوده.

الان ولی وقتی میرم دستشویی خیلی خون میاد و میسوزه شیاف گلیسیرین و شربت ادی ژل خوردم ولی تاثیری نداشت.یه قسمت از مقعدم خیلی میسوزه و میدونم همونجا زخم شده.الان به نظرتون شقاق دارم یا بواسیر؟

دو روز پیش دکتر  بهم لاکتولوز داده با هموروهیل به نظرتون جواب میگیرم؟امروز دفع داشتم اولش سفت بود و دوباره خون اومد ولی اخرش روون شد

به نظرتون چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پماد هست سرچ کن گوگل میاره برات الان دقیق یادم نیست ام جی بود فکر کنم ودو بار استفاده کنی خوب میشی منم همینحوری شدم شقاق عزیزم هروزم تو اب گرم بشین 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

و برای یبوستم من هرموقع میگیرم یک قرص. سیلاکس میخورم سریع خوب میشه گیاهی هس داروخونه ها دارن. اما نمیدونم داری بچه شیر میدی ممکنه بچت اسهال شه. روغن زیتونم روزی یک قاشق مربا خوری میخورم. مشکلم حل شده 

حتما دکتر مراجعه کن اول باید چک بشین نظر تخصصی پزشک نیازه برای تشخیص دقیق بیماری

ملین مناسب با وضع بدنتون باید تجویز بشه که زخم عمیق تر نشه 

یبوست حتما کنترل بشه با رژیم مناسب بعضی چیزا باید خیلی کم خورده بشن ولی بازم به خاطر این که تازه بچه دار شدین باید از دکتر رژیم بگیرین 

زیاد نشینید 

شست و شوی منظم با شوینده مناسب

نشستن توی لگن اب هم خیلی کمک کننده است البته بازم از دکتر بپرسین چون من برای برخی شنیدم اب گرم و برخی آب سرد بسته به نوع بیماری

باز کردن کپسول ویتامین ای و استفاده دور و داخل موضع برای ترمیم زخم کمک میکنه بازم بپرسینن

ان شا ا...زود تر سللمتی تونو به دست بیارین 🙏

♡~God knows the best
یه پماد هست سرچ کن گوگل میاره برات الان دقیق یادم نیست ام جی بود فکر کنم ودو بار استفاده کنی خوب میش ...

بگم پماد ام جی واسه شقاق میخام؟

زخمم بیرونی نیس چجوری باید پماد رو بزنم ک موثر باشه؟اخه زخمم داخلیه 

لطفا از پماد ام جی باریج بدون مشورت دکتر متخصص استفاده نکنید چون خودش زخم را باز تر میکنه برای این که بدن بخواد دوباره ترمیم کنه زخمو ولی شما زخمتون تازه هست!

حتما با دکترتون مشورت کنین 

♡~God knows the best
بگم پماد ام جی واسه شقاق میخام؟ زخمم بیرونی نیس چجوری باید پماد رو بزنم ک موثر باشه؟اخه زخمم داخلیه ...

اره بگی میدن اصلا برو داروخانه بگو پماد برا شقاق خودش میده من زیاد زدم همون داخلی دیگه گلم روشش هم توش توصیح داده اسون 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن