من روش خودمو میگم
پیاز داغ درست کن و ادویه بزن (فلفل و زردچوبه و نمک)بعد چند تا قاشق سبزی دلمه اضافه کن تفت بده+برنج که ابکش کردی خیلی کم اندازه سه تا قاشق بهش اضافه کن+رب انار و رب قرمز+کشمش و زرشک+اگه دوست داشتی الو و گردو
اینا رو بذار کنار برا داخل شکمش
خود مرغ رو حسابی سرخ کن
بعد شکمشو پر کن و بدوز
یه طوری تو قابلمه بذار پاهاش بالا باشه(اب به شکمش نخوره مواد بریزه بیرون)
سس درست کن (زعفرون+پیاز داغ+الو+رب انار یا قرمز سلیقه ای+زعفرون+ادویه)
زیرشو کم کم کن یه حالت بخار پز
وقت سرخ کردن مرغ بهش حتما زعفرون و زردچوبه بزن طلایی طلایی میشه