2777
2789

دوتا دوست داشتم رشته تجربی رفتن نمونه ؛ یکیشون فیزیو تراپی قبول شد البته سهمیه داشت و اصن بیخیالش ، و اون یکی که خیلیییی زرنگ بود و درس میخوند در نهایت اومد انسانی و از تجربی هیچ نتیجه ای نگرفت !

بستگی به خود آدم داره هر جا باشه درس بخونه یا نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلاممم 

من نرفتم امتحان بدم ک ببینم قبول میشم یا نه ولی اگه میرفتم ب احتمال زیاد قبول میشدم معدلم بالای 19 بود ولی خب ببین داداش نمونه دولتی ینی جنگ سر درس هرچقد بخونی بازم کمه اگه میتونی ینی تو خودت میبینی ک از پسش بر میای برووو خیلی خوبه 

نمونه دولتی معجزه نمیکنه معلماش همون معلم های دولتی ان. تنها پوینت مثبتش اینه بچه ها همه درسخون پر تلاشن و اهل رقابت. دلیل گرفتن رتبه های خوبشونم همینه   البته قبلاً میگن خیلی بهتر بود. جدیدا کلا اموزش افت کرده از هر جهت تو کشور

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

خوبه من راضی بودم من ادبیات بودم و از کلاس ۲۵ نفره مون ۱۰ نفر فرهنگیان قبول شدیم

از کلاس ۲۵ نفره تجربی هم ۵ تا پزشکی ۳ تا پرستاره ۲ تا دندون ۴ تا فرهنگیان آوردن

ولی اصن ربطی به مدرسه نداره باید هزینه کنی برا بهترین کلاسا کتاب کارای خوب و حسابی بخونی و تلاش بکنی

ربطی به مدرسه نداره آنچنان

مرا ببخشید اگر دلنوشته هایم شما را به یاد کسی می اندازد.🩶🌱✨️

منم میخوام بدونم برا پسرم

غیردولتی خوبه یا نمونه دولتی؟

از کلاس اول غیردولتی درس خونده در این مدارس میتونه ادامه بده شرایطش چطوریه؟سطحشون‌ بالاست؟ آزمون داده اطلاع دارین کی نتایج میاد؟

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
منم میخوام بدونم برا پسرم غیردولتی خوبه یا نمونه دولتی؟ از کلاس اول غیردولتی درس خونده در این مدار ...

طبق تجربه خیلی دولتی بفرستین اگه شرایط مالیشو دارید. البته غیر دولتی های خوب معروف که کنکوری کار میکنن 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
واقعا معلماش مال دولتیه؟

خواهر من نمونه دولتی میخونه. چندتا از معلماش معلم های زمان مدرسه من بودن   و تو مدرسه دولتی هم درس میدن و هم نمونه. نمیتونن معلم خاص پیدا کنن معلم ها یکی ان

خوبه من راضی بودم من ادبیات بودم و از کلاس ۲۵ نفره مون ۱۰ نفر فرهنگیان قبول شدیم از کلاس ۲۵ نفره تج ...

اگه غیر انتفاعی برم چی؟ بازم نیاز به کلاس هست؟ بعد یه سوال مدارس غیرانتفاعی در طول سال به غیر از شهریه هزینه دیگه ای هم میگیرن؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

طبق تجربه خیلی دولتی بفرستین اگه شرایط مالیشو دارید. البته غیر دولتی های خوب معروف که کنکوری کار میک ...

آها خیلی ممنونم عزیزم بابت راهنمایی

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
خواهر من نمونه دولتی میخونه. چندتا از معلماش معلم های زمان مدرسه من بودن   و تو مدرسه دولت ...

چه چرتت کاش از اول میدونستم اینو برا تیزهوشان بیشتر میخوندم

اللهم عجل لولیک الفرج✨