2777
2789
عنوان

بچه ها املت چطور بپزم خوشمزه باشهه🤣؟

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوست گوجه رو بگیر بذار بپزه کمی که آبش گرفته شد بهش روغن و نمک و سیر و زردچوبه بزن باز بذار قشنگ بپزه حواست باشه ک نسوزه شعله رو تنظیم کن بعد تخم مرغ هارو بشکن روش... املتهای من خیلی خوشمزه میشه

😐پیازو رنده کن گوجه رو هم رنده کن یه قاشق زرد چوپه بریز بذار آبش کشیده شه روغن بریز فلفل دلمه ای یا قارچ اگه خواستی بریز بعد تخم مرغ بشکون توش نمک و فلفل تامام

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

گوجه رنده کن بریز تو ماهیتابه جدا تا ابش گرفته شه 

ماهیتابه دگ پیاز نگینی ریز خورد کن سرخ ک شد هر ادویه ای دوس داشی بزن من فقط فلفل سیاه میزنم میتونی سیرم بزنی اگ خاسی 

گوجه رو میریزی رو پیازا تا حالت سرخ شده بگیرن 

تخما رو تو ی ظرف هم بزن بعد بریز رو گوجه 

میتونی تخما رو هم درسته دونه دونه بریزی رو گوجه و درشو ببندی تا کامل پخت ببره

یه کوچولو دعام میکنی ب آرزوم برسم؟     

ی پیاز ریز خورد کن.با شعله ملایم سرخ کن.بع چهار تا گوجه رنده بزن بریز توش.ی کوچولو زرچوبه.نمک.فلفل قرمز.فلفل سیاه و داروین بریز.ابش کم شد .۳تا تخم مرغ بشکون.سفیده ک سفت شد هم بزن.زرده ک سفت شد هم بزن.تا ته نمیره و اب نداشته باشه

تو مرا جان وجهانی

روغن بزار قشنگ‌داغ شه بعد یه قاشق رب زیاد بزن و تخم مرغ هر چقدر خاستی بریز خیلی خوشمزه میشه همراه فلفل یا‌سیر

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥