2777
2789

چند وقتی دل آشوبم یه حاجت خیلی بزرگ دارم ، میشه تو این شب عزیز ، برام دعا کنید برآورده بشه 😭 . از استرس و اضطراب روزی ۸ تا پروپرانولول میخورم . خدا کمکم کنه 

انشالله حاجت روا بشی گلم تواین شب روزها زیارت عاشورا بخون حتما اقا امام حسین کمکت میکنه ودستتو میگیره عزیزم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امام حسین خیلی بزرگواره ان شاالله واسطه میشه برات  باهاش دردودل کن از ته دلت و زیارت عاشورا بخ ...

من از بچگیم خیلی آقا رو دوست دارم مامانم همیشه من و میبرد با خودش خدا رحمتش کنه قبل از فوتشون تازه زیارت عاشورا و حفظ شده بودند . خیلی حال دلم بده ‌. الان روضه گذاشتم نشستم سیر گریه کردم .

سلام عزیزان میشه  گزارش بزنیدبرام این تایپکمو  خیلی مهمه برام بایدپاک کنم تایپک هامو براتون ایه الکرسی میخونم هر کی  ، گزارش زد لایک کنه براش بخونم ،  لطفا عنوان گزارش رو  غیرمزتبط  بزنیدوروخدا این تایپکمو ک راجب خودکشیه گزارش،بزنیدپاک شه داداشم فمیده تایپکامومیخوادبخونهه

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
برات حمد خوندم میشه واسه سلامتی بچه ی تو شکمم و سالم به دنیا اومدنش دعام کنین پنج روز دیگه زایمانم ...

مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسی مهربونم. انشاالله نی نی و سالم و بغل بگیری . دعا کن منم به عشقم برسم ازش نی نی دار بشم 🥺😭

مم تاپیک دوم و گزارش زدم خیلی بلد نیستم نی نی سایت 

عزیزم رو سه نقطه میزنید  بعد میزنی عیرمرتبط ،  😢

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
اونایی که فکر میکرد دردسر داره برات و گزارش زدم