2777
2789

جریان از این قراره که‌چند ماه پیش من ازمایش تیرویید دادم و دکترم گفت اصلا قابل درمان نیست و غیر فعال شده غده تیرویید و واسه کنترلش باید قرص لوکسین بخورم

منم اخراش دیگه نخوردم 

ولی هفته قبلی ازمایش دادم و گفت کاملا تیروییدم نرماله 

و دیگه قرص مصرف نکنم

من الان نمبدونم چیکار کنم از یطرف گف قابل درمان نیست و بعد گفت نرماله

منم دوم یعنی هفته بعدی نوبت عمل بینی دارم

چیکار کنم ازمایشو تکرار کنم یا حله؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون قرص رو نباید قطع کنی که باید همیشه بخوری من سر بارداریم کم کار شده الان۷ساله میخورم و دکتر گفت تا آخر عمرم باید بخورم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
عزیزم اون قرص رو نباید قطع کنی که باید همیشه بخوری من سر بارداریم کم کار شده الان۷ساله میخورم و دکتر ...

اخه ازمایش جدیدم گفت نرماله و گفت قرصا رو فعلا قطع کنم یماه دیگه آزمایش تکرار کنم اگر که لازم بود دوباره شروع کنم 

مشکل تیرویید داشت؟ کم کار بود یا پر کار؟ اخه واسه من گفته نرماله

دوست من تیرویید کم کار داشت عمل هم کرد 

البته دکتر بهش اجازه داد

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اخه ازمایش جدیدم گفت نرماله و گفت قرصا رو فعلا قطع کنم یماه دیگه آزمایش تکرار کنم اگر که لازم بود دو ...

با مصرف قرصا نرمال شده حالا به حرف دکتر جلو برو ببین بعداز یکماه چی میگه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
دوست من تیرویید کم کار داشت عمل هم کرد  البته دکتر بهش اجازه داد

واسه منم دکتر احازه داد

هم دکتر تیروییدم هم دکتر عمل

ولی خب واسم عجیبه اولین ازمایش گفته اصلا درمان نمیشه و دومی گفت نرماله

با مصرف قرصا نرمال شده حالا به حرف دکتر جلو برو ببین بعداز یکماه چی میگه

خب هفته بعدی عمل بینی دارم واسه همین موندم چیکار کنم 

اولین ازمایش یچیزی گفت دومیش یچیز دیگه

خب هفته بعدی عمل بینی دارم واسه همین موندم چیکار کنم  اولین ازمایش یچیزی گفت دومیش یچیز دیگه

وقتی دکتر گفته مانعی نداره برو انجام بده به سلامتی و خوشگلی

خب هفته بعدی عمل بینی دارم واسه همین موندم چیکار کنم اولین ازمایش یچیزی گفت دومیش یچیز دیگه

سلام ببخشیدشما کم کاری تیرویید داشتی عمل کردین اگه کردین بعدش زود بهوش اومدین؟ اخه منم کم کاری دارم نگرانم فردا باید برم پیش متخصص تاییدکنه که عمل بشم یان