2777
2789

من باردارم هیچ کمکی ندارم،بچه سوم ناخواسته باردار شدم گفتن سقط میکردی من نکردم چون قبلش سقط داشتم.تحت فشارم ولی یکی نیومد ی دستی جلوم بیاره خواهرام خودشون کشبدن کنار.همون اول گفتن بچه مبخواسی چیکار ک نشون بدن بدرد من نمیخان بخورن.خدماتی هفته ی بار گرفتم گفت وقت ندارم نمیتونم بیام.دلم شکسته ک هیچکس حمایت گرم نبود.با دو‌بچه کوچک انسولین هم میزنم.با مادر یکی از همکلاسی پارسال دخترم ک ما شاید ی باار رخوزد داشتیم صحبت میکردم گفت  .موقع زایمانت بگو تا خودم بیام شب پیشت تنها نباشی.گفت نمیخام ب هیچکس بگی خودم شب میام پیشت.این زن ن خانوادس ن برخوردی داشتیم فقط تماس و پیام باهم داریم اینطوری محبت خودش نشون داد.خدا خیر بده همچین ادمای دلسوز و باشرفی

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله صد البته، منم شهر غریب بودم بخاطر شغل شوهرم، موقع اسباب کشی با بچه کوچیک غریبه ها به دادم میدرسی ...

من دلم نمیخاد زنگ بزنن،دلم کمک میخاد حمایت میخاد ن حرف مفت..من مادرشوهرم کلیپ چرت میفرسته ک مثلا برام چیزی فرستاده باشه یا وویس حال احوال.اینقذ بدم میاد از اینکارای ک هیچ منفعتی برام نداره.باز مادرشوهرم اخر هفته ها چند ساعتی بچه ها نگه میداره خونواده خودم ک هیچ

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...