2777
2789

جنگ جهانی سوم اتفاق میوفته؟! 

یا تهدیدی واسه سلامتی خودشون و بچشونه ؟ البته که نه

همونطور که یه آدم غیر باردار که یه چیزی رو خیلی هوس کرده باشه ولی نخوره ، هیچ اتفاقی براش نمیوفته ،  واسه خانومای باردار هم مشکلی پیش نمیاد .

ولی نمیدونم چرا توی نی نی سایت بعضی از خانومای باردار نسبت به این موضوع اینقدر دراماتیک برخورد میکنن🙄 

وارد تاپیکای  غذا میشن و میگن وای باردارم دلم خواست استارتر حلالت نمیکنم😐 

یا همین استارتر این تاپیک پربازدید( درسته که کار خانواده شوهرش خیلی دور از شعور بود ولی باردار بودن استارتر این وسط هیچ نقشی نداره ، حتی اگر باردار هم نبود رفتار اونا به همین اندازه دور از شعور بود اما در عین حال نخوردن جوجه کباب هم آسیبی به خودش و بچش نمیزد )  

خانوم باردار هم اطرافم زیاد بوده و هیچ کدوم مثل خانومای باردار نی نی سایت اینقدر در مورد ویارشون اغراق نکردن و نمیکنن

خلاصه لطفا به خاطر همچین چیزایی بقیه رو نفرین نکنین و آه و فغان سر ندید ( البته نفرین هم کنید بازم حقی گردن کسی نیست خیالتون راحت😁)

دقیقااااا👌🏼😄

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوران بارداریم یا حتی الان که باردار نیستم خیلی چیزها میبینم و دلم می‌خواد ولی خب به جای آه و ناله یا میپزم یا می‌خرم

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

هیچی نمیشه 

اینهمه زن باردار منع غذایی دارن تا اخر بارداری باید رعایت کنن و بچه هم صحیح و سلامت بدنیا میاد 

این چرت پرتا حرفای دویست سال پیشع ننه بزرگاس

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
هیچی نمیشه  اینهمه زن باردار منع غذایی دارن تا اخر بارداری باید رعایت کنن و بچه هم صحیح و سلام ...

وای وای عضویتشو🥺🌌

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

هیچی نمیشه  اینهمه زن باردار منع غذایی دارن تا اخر بارداری باید رعایت کنن و بچه هم صحیح و سلام ...

دقیقا 

حس میکنم بعضیا با پر رنگ کردن ویار بیشتر میخوان ناز کنن ولی خب نمیدونن که جای ناز کردن پیش شوهرشونه نه توی نینی سایت 😁

والله ننه بزرگامون این حرفارو اصلأ نمی‌زدند اونا اعتقاد دارند از دست هر کسی موقع بارداری غذایی نخورید الان این جوونامون اینقدر لوس بازی در میارند و از همه توقع دارند جز خودشون 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نه

نمیدونم چرا احساس کردم تو دوران بارداری بی توجهی شده به ویارتون که میگین بچه ندارین

البته که آه و ناله و شکستن عزت نفس خوب نیست ولی به نظر من چه تو دوران بارداری چه تو روزای عادی اگر آدم دلش چیزی خواست یا میخره میخوره یا به همسرش باید بگه که بخره براش 

البته که به جنین و مادر آسیبی وارد نمیشه اما خوب همین گفتن به همسر و استقبال از خواسته و ویار خانم محبت میاره هم برای خانم و هم قطعا بچه

موفق باشید