2777
2789
عنوان

خوبه همسرم خونه نیست...ببینه منو😔

2399 بازدید | 67 پست

مرغ مینامون یه هفته میشه مرده....دو ماه وخورده ایی از پیشش رفتم یعنی ازدواج کردم....اینقدر خاطره دارم ازش که وقتی رفتم خونه مامانم...تارسیدم دیدم داداشم یجوری شده.. بغلم کرد گف میخوام یچیزی بگمت مرغ  مینا دیشب مرد چون همیشه اول بهش سلام میدم اونم ناز میکنه با صدای قشنگش... ایقد  گریه  کردم زار زدم چرا نزاشتین ببینمش .... جاشو...قفسش..غذاش...تا میدیدم حالم بد میشه دیگ نمیرم اونجا💔😭 به یادش افتادم چشام بند نمیان از اشک ریختن خوبه همسرم خونه نیست ببینه منو ولی یه ساعتی دیگ میاد نمیدونم چجوری اروم شم😔 فقط اونایی که حیوون یا پرنده از دست دادن میدونن چی میگم😔

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مهربون زمان برات غمتوبهترمیکنه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

درکت میکنم عزیزدلم

تو صاحب خوبی براش بودی 

متاسفانه مرگ برای همه موجوداته از حیوان و انسان

منم زار میزدم اما خوب شدم 

اون پیش خداست. غصه نخور جاش امنه عزیزم و برات دعا میکنه 

حالتو درک میکنم .سخته یک مدت .گاهی سالها 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

حیوون نداشتم ولی هروقت گلام خراب بشن غم عالم میریزه تودلم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم