2777
2789
عنوان

لباس پوشیدن شوهرم ذوق نکردم

488 بازدید | 26 پست

رفتم بیرون شلوار تنگ خریدم با ی تاب مشکی خلاصه شام درست کردم ولباس پوشیدم شوهرم دید هیچ واکنشی نشون نداد فقط با بچه بازی کزد حتی ی کلمه نگفت .

کلا ابراز نمیکنه وهمش ایراد ایراد وقتی ب روش میارم میگه انکار میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین انقد دخترا بیرون بد میگردن که مردا زنای خودشون رو نمیبینن. 

ربط گوز به شقیقه،مردی که عاشق زنش باشه چشمش جز زنش کس دیگه ای رو نمیبینه خوشگلم الکی خودتو گول نزن با این حرف💓مردت،مرد واقعی نیست، مشکل از بقیه نیست که💓

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
ربط گوز به شقیقه،مردی که عاشق زنش باشه چشمش جز زنش کس دیگه ای رو نمیبینه خوشگلم الکی خودتو گول نزن ب ...

من مجردم مرد ندارم 

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

بی صاحبن  دیروز تو خیابون دختره با دامن کوتاه تا بالای رون و تاپ اومده بود

اره واقعا صاحاب ندارن اینا 

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

بی صاحبن  دیروز تو خیابون دختره با دامن کوتاه تا بالای رون و تاپ اومده بود

ببخشید اما ما دیدیم سگ ها صاحب دارن،اگه شما صاحب دارین دیگه جای بحث نمیمونه

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

خواهر من رفت ارایشگاه موهاشو رنگ کرد کلی تعییر کرد بعد به شوهرش گفت چه تغییری کردم شوهرش ی کم عمیق نگاش کرد گفت نمیدونم انگار رو پیشونیت جوش زده😂

مردا کلا تعییراتو احساس نمیکنن