2777
2789

دو سومش هواست من امروز همونطور با هوا زدم خیلی نگران آخه یکی گفت هواش خارج بشه یکی گفت نه ، دیروز تزریقات هواش خالی کرد ولی اینجا گفتند یه قطره هم نباید بریزه بیرون چون اثر نمیکنه 

دوم اینکه زده زیر ۲۵ درجه نگهداری من میذارم بیرون و دمای بیرون ۲۸ هست عیب داره؟آخه یخچال هم ۱۸ درجه هست قسمت درش

سوم اینکه فقط سمت چپ و راست میشه زد؟آخه من دیروز برام پایین زد خودمم پایین زدم ، اونوقت سمت چپ و راست هرروز یه جاش بزنم با فاصله های مختلف

به صورت گردشی دور ناف بزن من یک روز راست یک روز چپ میزدم  

با فاصله حداقل پنج سانت از ناف 

روی کبودی نزن سه سانت فاصله به صورت تقریبی 

هوا گیری نیاز نیست من با هشت ماه تزریق بدون هواگیری زنده ام 

داخل خنک ترین قسمت خونه نگه می‌داشتم

به صورت گردشی دور ناف بزن من یک روز راست یک روز چپ میزدم   با فاصله حداقل پنج سانت از ناف  ...

عزیزم اونجا که گفتید ۵ سانت و دوباره گفتید ۳ سانت فاصله متوجه نشدم 

خونمون دمای ۲۹ هست این نوشته زیر ۲۵ درجه 

پس اون دو سوم هوا هم بزنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اونجا که گفتید ۵ سانت و دوباره گفتید ۳ سانت فاصله متوجه نشدم  خونمون دمای ۲۹ هست این نوش ...

اگه قسمتی از تزریق قبلی کبود بود به فاصله سه سانت از اون تزریق کن روی کبودی تزریق انجام نده

اگه قسمتی از تزریق قبلی کبود بود به فاصله سه سانت از اون تزریق کن روی کبودی تزریق انجام نده

آخه اینطوری که هرروز کبودی داره چطور دور ناف سمت چپ و راست فقط بزنم 

شما فقط دور ناف زدید؟

دکترم به من گفت دور ناف دیگه نگفت پایین بالا نزن

عزیزم اونجا که گفتید ۵ سانت و دوباره گفتید ۳ سانت فاصله متوجه نشدم  خونمون دمای ۲۹ هست این نوش ...

از مسئول داروخانه بپرس بهتره 

اما من چون خونم کوچیک بود وکولر دایم روشن خونم خنک بود 

اما اگه خونت گرم بزار یخچال چون دمای یخچال پنج درجه است و مایعات یخ نمیکنه در این دما اونم که گفته یخ نزنه

آخه اینطوری که هرروز کبودی داره چطور دور ناف سمت چپ و راست فقط بزنم  شما فقط دور ناف زدید؟ دک ...

داخل بروشور دارو نوشته کجا نباید زده بشه 

من به ندرت اونم ماه های آخر کبود میشد 

تا پهلو جا زیاده برای یه سر سوزن 

از مسئول داروخانه بپرس بهتره  اما من چون خونم کوچیک بود وکولر دایم روشن خونم خنک بود  ام ...

چشم فقط عزیز این دور ناف کبود میشه فقط سمت چپ و راست باید بزنیم چطور با فاصله از کبودی مگه چقدر فاصله است آخه خیلی زیادند امپولها

بعد اینکه من دوبار پایین زدم موردی نیست؟

آخه اینطوری که هرروز کبودی داره چطور دور ناف سمت چپ و راست فقط بزنم  شما فقط دور ناف زدید؟ دک ...

فقط ماه آخر بارداری از بس شکمم بزرگ شده بود دیگه پوستش کش نمی اومد برای همین پشت بازو میزدم

داخل بروشور دارو نوشته کجا نباید زده بشه  من به ندرت اونم ماه های آخر کبود میشد  تا پهلو ...

آهان پس یعنی فاصله از نقطه ناف تا پهلو یعنی با فاصله ۵ سانت و ۱۰ سانت هم میشه زد؟

چشم فقط عزیز این دور ناف کبود میشه فقط سمت چپ و راست باید بزنیم چطور با فاصله از کبودی مگه چقدر فاصل ...

یادم نمیاد دقیق ولی فکر کنم فقط بالا نباید زده بشه من تزریقات که رفتم پرسیدم 

یادم نمیاد دقیق ولی فکر کنم فقط بالا نباید زده بشه من تزریقات که رفتم پرسیدم 

درسته 

ببخشید زیاد سوال کردم 

میخوام بدونم درست فهمیدم 

مثلا یه بار میشه با فاصله ۵ سانت باشه یا بار با فاصله ۸ سانت؟