2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ قرصی رو برای چاقی استفاده نکن خیلی ضرر دارن پودر جوانه گندم بگیر هر روز بریز تو شیر یا ماست بخو ...

پودر جوانه گندم دوستم یه دونه بهم داد ک ببینم چ حوریه خیلی بد بود یه طعم گسی داشت🤢

پودر جوانه گندم دوستم یه دونه بهم داد ک ببینم چ حوریه خیلی بد بود یه طعم گسی داشت🤢

دیگه اگه میخوای راه بی ضرر انتخاب کنی باید تحمل کنی

هیچ قرصی رو نخور واقعا کلی عوارض دارن چون برپایه کورتون هستن قرص ها و کورتون خیلییییی خطرناکه و کلی عوارض داره نازایی و پوکی و استخوان و کمبود کلسیم و هزار جور چیز دیگه....

💔
قرص نمیخواد سرلاک بخور  صبح صبح ناشتا هم ژله بخوری میگن تاثیر داره

میگم آخه یه چیز باشه فقط بندازم بالا بخورم قرص 

حوصله هرروز ژله اینا درست کردن ندارم😂

میگم آخه یه چیز باشه فقط بندازم بالا بخورم قرص  حوصله هرروز ژله اینا درست کردن ندارم😂

بابا قرار نیست بشینی کل ژله رو صبح بخوری 😂

یه کاسه درست کن روزی یه قاشق یا دو قاشق غذا خوری بزن بر بدن 

بعد سرلاکم اوکیه دیگه با چیزیم خواستی قاطی نکن اصلا همینجوریش هم خوش مزست  :)))) 

ولی یه قرصی هست مامانم برام گرفته یه عوارض داره اونم اینه اشتها رو خیلی زیاد می‌کنه و باعث شد من شکم بیارم یجورایی باد میکنی انگار برای همین ول کردم کلا :/

اسمش نمیدونم چیه ولی از سایت زیباشو خرید کرده بود اینستاگرام هم بزنی میاره برات کلی محصول بهداشتی و از این چیزا دارن :/ بپرسی حتما بهت میگن بادی چیکار کنی