2777
2789

دوستان یعنی یه رمان مثل دردم ، بانوی قصه، …نیست معرفی کنید به من؟؟؟ الان یک ساله دارم دنبال رمان خوب میگردم هیچی نیست که نیست…😩

اگه کسی رمان قوی مثل زوال اطلسی ها، اسطوره، …میشناسه بهم بگه 

واقعا امشب موقع زیارت عاشورا خوندن دعاش میکنم🌹🙏

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانوی قصه چطور بود؟

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست
دیشب توی اینستا یه رمانی خوندم عالییی بود

معرفی کن عزیزم

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
پروانه تو را می‌خواهد انلاینه

آنلاین یه مقدار از حوصله خارجه😁

پی دی اف باشه دانلود کنم یه جا

ایرانی عزیزم 

کلیدر

سمفونی مردگان

یغمای بهار

هم آغوش امید

سهم من

لیلای من

.....

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیزم من اونا رو نخوندم ولی رمانتیک م موردی پور خیلی  قشنگع من دوست دارم  میتونی دانلود ...

اینارو خیلی سال قبل خوندم عزیزم بازم ممنونم❤️❤️