2777
2789
عنوان

رماااااااااااااااااااااااااننننننننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 29 پست
کلیدر سمفونی مردگان یغمای بهار هم آغوش امید سهم من لیلای من  .....

❤️❤️❤️❤️

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رمان تقلب، دالان بهشت این دوتا قشنگن اگه نخوندیشون

خوندم عزیزم🌹

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
حیف شد ی رمان خوب بهت معرفی میکردم

اسمش بگو دان میکنم 

البته اگه آنلاین نباشع

خیلی قشنگه  داستان یه زنه که از بچه های یتیم نگهداری میکنه و این وسط به یه خلافکار فراری جا می ...

🌹🌹🌹🌹

تمساح خونی آکواریوم را بلعید 

تیغ بی قرار

سقوط 

خوبِ بد

نیکوتین

نخ به نخ دود میکنم‌ شب را، اینو‌ اسمش رو مطمئن نیستم همین باشه یا نه اگه این نیست یه چیز تو همین مایه‌هاست😂

ثانیه هشتاد و سوم‌

بوسه بر گیسوی‌ یار

شاه‌ صنم‌

دلدادگی شیطان‌

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
تمساح خونی آکواریوم را بلعید  تیغ بی قرار سقوط  خوبِ بد نیکوتین نخ به نخ دود میکنم‌ ش ...

چرا حس کردم رمانای خوبی معرفی کردی ؟😍

کدومش بهتره از این ابکی و …نباشه 

چرا حس کردم رمانای خوبی معرفی کردی ؟😍 کدومش بهتره از این ابکی و …نباشه 

چون حست قویه‌😍😂 این‌ها‌ همه قلم‌ قوی دارند.

بستگی داره چه جور ژانری‌ بیشتر خوشت میاد‌

مثلا دلدادگی شیطان قصه دلدادگی یه مرد‌ با شخصیت خاکستر‌یه‌ که داستانش‌ حدودا‌ فکر‌ کنم ۴۰۰۰ هزار صفحه ای میشه و پیچیده‌ست‌ من که خیلی دوسش‌ داشتم حتی دلم‌ می‌خواد باز بخونمش‌ ولی زیاده😂

بوسه بر گیسوی‌ یار قصه حوراست که برای دانشگاه میاد تهران اونجا با یه پسر همسایه میشه‌ این دوتا هر دو دیوونگی خاصی‌ دارند جوری‌ با هم دشمنی می‌کنند که نگم‌ وسط این دشمنی‌ عاشق هم میشند😍😂 خنده دار ترین‌ و خاص ترین شخصیت‌ها‌ رو داره‌ به شدت‌ هم قلم‌ قویی‌ داره‌.

سقوط هم عاشقانه‌ست‌ از اونا‌ که خیلی نابه‌ و حس و حال‌ خاصی به آدم منتقل می‌کنه‌ گریه‌ داره‌ اما‌ پایانش‌ خوشه‌.

شاه صنم‌ هم طنزه‌، بد خوب از همه رمان‌ها‌‌ خاص تر بود نمیشه خلاصه‌ بگم‌ باید‌ بخونی‌ تا بدونی‌ یعنی چی این خاص بودن😍

من خودم‌ بین‌ اینا‌ رمان سقوط و بد خوب‌ رو بیشتر دوست دارم‌. البته بوسه‌ بر گیسوی یار تو ژانر خودش رو دست‌ همه‌ی‌ رمان‌ها‌ زده‌. 

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
چون حست قویه‌😍😂 این‌ها‌ همه قلم‌ قوی دارند. بستگی داره چه جور ژانری‌ بیشتر خوشت میاد‌ مثلا دلداد ...

مرسییییییی دوست عزیزم حتما امشب همونطور که گفتم برات دعا میکنم هر حاجتی داری بهش برسی 🌹🌹🌹🙏🌸😘🌸

مرسییییییی دوست عزیزم حتما امشب همونطور که گفتم برات دعا میکنم هر حاجتی داری بهش برسی 🌹🌹🌹🙏🌸😘🌸

قربونت‌ عزیزم واقعا نیاز دارم به دعا😍🥺💚