2777
2789

من ۴۵ روز بعد زایمانم پریودشدم.خونریزیم کمه ولی تموم نمیشه ۶روزه😞😞😞ازشوهرم ازاون لحاظ دورم خیلی ذو اعصابمه بااینکه درکم میکنه ولی دلم واس اون وقتایی که ازاین نظرنزدیک بودیم تنگ شده.حس میکنم صمیمیتمون کمترشده کی تموم میشه این خونریزیا🥲🥲🥲

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
افسردگی بعد زایمان  تا یکسالم پریود نشدم

بازخوبه پریودنشدی شما.من وقتیکه پاک شدم بعدزایمان گفتم اوکی شد همه چی . سریع پریود شدم 

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز چهلم پری شدم هفت روز مثه پری همیشه بود.قبل از چهل روزم لکه بینی خیلی کم داشتم و قطع شد بعدش پری شدم.همسر جانم قبل چهل روز طاقت نیاورد دیگه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من روز چهلم پری شدم هفت روز مثه پری همیشه بود.قبل از چهل روزم لکه بینی خیلی کم داشتم و قطع شد بعدش پ ...

منم یه بار رابطه داشتیم تا ذوقش داشتم که خوب شدم پریود شدم😂😂

من تا شیر میدادم پریود نشدم، تا دو سه ماهم افسردگی داشتم، شوهرمم تا سه ماه دشمن خونیم بود انگار 😂

افسردگی منم دارم خیلی تلاش میکنم روحیم خوب کنم پریودی رید به تلاشام خوشبحالت من زرتی شدم تازه با تنبلی تخمدان

منم یه بار رابطه داشتیم تا ذوقش داشتم که خوب شدم پریود شدم😂😂

😂😂من دلم نمیخواس رابطه داشته باشم چون زایمانم طبیعی بود خیلی بخیه خورده بودم درد داشت بعد اون فک کنم باز ی ماهی نذاشتم نزدیکم بیاد بیچاره 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
افسردگی منم دارم خیلی تلاش میکنم روحیم خوب کنم پریودی رید به تلاشام خوشبحالت من زرتی شدم تازه با تنب ...

ببین ی وقت کم کاری تیروئید نگرفته باشی من بعد زایمان از نظر روحی خیلی بهم ریخته بودم کم کاری تیروئید داشتم دارو مصرف کردم برا تیروئیدم حالم خیلی بهتر شد