2777
2789

شنبه شب عروسی خواهر شوهرم بود که خواهرشوهرم میشه زن داداش جاریم وقتی عروسی تموم شد همه رفتن خونه هاشون فقط ماها بودیم مادرشوهرم اینا با عروس داماد و جاریم و شوهرش

گفتن بیاین ببینیم چقدر شاباشی اینا جمع شده براشون خلاصه شروع کردن به شمردن همون موقع بچم هی میگفت منم پول میخوام که نزاشتم برداره 

بعد اینکه شمردن و تموم شد بچم هی گریه میکرد بهم پول ندادن بعد پدرشوهرم از جیبش صد تومن پول در اورد داد به پسرم یعنی از پولای خودش داد بهش همون لحظه هم جاریم نبود ببینه بعد نمیدونم کی بهش گفته بود دیروز یه سر رفتم خونه مادر شوهرم 

مادر شوهرم یه دختر ۶ ساله داره 

بعد مادرشوهرم بهم گفت میدونی جاریت چی گفته

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

گفتم چی گفته

گفته که شما از پولای شاباشی دادین به پسر جاریم یا سریع از همون پولا به دخترم میدین یا اینکه زنگ میزنم بهش صد تومن رو سه تقسیم کنه 

بده به خواهرشوهرم بده به دخترم ازون صد تومن

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لحظه هیجانی استپ کردی؟ بگو چی گفته؟

گفته پول شاباشو بده😑😑😑

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

خب؟!

جا نشد یجا بنویسی میدونم😔

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
گفتم چی گفته گفته که شما از پولای شاباشی دادین به پسر جاریم یا سریع از همون پولا به دخترم میدین یا ...

واااا چه گدااا

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
گفتم چی گفته گفته که شما از پولای شاباشی دادین به پسر جاریم یا سریع از همون پولا به دخترم میدین یا ...

بهش بگو فلانی تو چقدر گدایی 

خودم صد تومنی بهت میدم تو فقط ببند دهنتو

✨🦋🤍I am valuable