2777
2789
عنوان

جواب دختر همسرم رو چی بدم

459 بازدید | 16 پست

بشدت دروغگو هست رابطه ما خیلی با هم خوب هست مشکلی نداریم  فقط بشدت و بینهایت دروغگو هست نه با من با همه مثلا یکی میاد اینجا ب باباش میگه پدربزرگش از مادربزرگش فلان قدر پول برداشته  یا دزدی کرده مثلا مامان بزرگش یا دعوا کرده آمده اینجا قهر . تو این ۳ روز ۲۰۰ هزار خوراکی خریدم باهاش با پول خودم از کسب و کار خودم  نه با پول پدرش بعد دیروز برگشته ب باباش میگ مامان بمن پول خوراکی نمیده خسیسه  چشام گرد شد و ساکت شدم و تصمیم گرفتم دیگ هیچ پولی بهش ندم ۱۲ سالشه و پول از پدرش بگیره چون همسرم کلا ماهیانه میده ولی من خیییلی بیشتر بهش میدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐من فک کردم پنج شش سالشه 

به نظرم باید یه فکر جدی بکنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

میتونی از روانشناس کودک کمک بگیری اینجا اکثر نظرات اصولی نیست

باعث دعوا و کدورت و خراب شدن رابطتون نشه یوقت

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

یاد گرفته متاسفانه و چون درک درستی نداره ادامه میده و به خاسته هاش میرسه .چند بار که پول میدی بهش مخفیانه ازش فیلم بگیر و جوری که بچه نفهمه به پدرش نشون بده و ازش بخواه با بچه حرف بزنه و بگه کارش اشتباهه و میدونه مثلا مامان بهش کمک کرده و از فیلم حرف نزنه. باید به یه طریقی بفهمه کارش اشتباهه

بهم بگید براتون حمد بخونم

باهاش صحبت کن 

اگه ادامه داد براش تنبیه در نظر بگیر مثلا از ماهیانه اش کم کن یا محدودیت دیگه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دروغ گویی و.دو روئی و مظلوم نما بودن متاسفانه خصلت اینطور بچه ها ست.دختر همسرمنم خیلی مظلومانه رفتار میکرد همه می‌گفتن اخ چقدر مظلومه و دو رو بود دروغم نگم برات دروغ میگفت توی چشمات.باورت میشه بخدا به چشمای خودم شک می کردم اواخر می‌گفتم شاید من اشتباه دیدم.