2777
2789
عنوان

پیشنهاد هدیه براکسی که همه چی داره

188 بازدید | 28 پست

آقا هستن ایشون.طرف خیییییلی پولداره دکتره هرچی بخواد داره

یه هدیه که خاص باشه

ب اسب سواری هم علاقه داره بنظرتون چی بدم بهش ک خاص باشه لطفا بگید دعاتون میکنم🥲❤️

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببرش کنسرت

این عالیه .+یه کادو (یه چیزی که بتونه همیشه استفاده کنه)

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

فکر نمیکنم بشه خیلی سورپرایزش کرد ولی منم مصل دوستمون که گفتن کنسرت موافق ترم . شما میتونی در حد خودش خرج کنی یه ساعت خوب بخر .مردا اکثرا عاشق ساعتن 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
بنظرم دنبال چیزی که  حتما گرون باشه نباش  دنبال چیزی باش که خیلی دوست داره

دقیقا دنبال همچین چیزیم چون اون همه چی داره روز تولدش همیشه کادوهای گرون میگیره ک فک نکنم براش اینجور چیزا جذابیت داشته باشه دنبال ی چیزم ک خاص باشه

فکر نمیکنم بشه خیلی سورپرایزش کرد ولی منم مصل دوستمون که گفتن کنسرت موافق ترم . شما میتونی در حد خود ...

دکتره روز تولدش کلی ساعت میگیره🥲فک نکنم اینجوری زیاد سورپرایز یشه ی هدیه معمولیه ساعت براش