2777
2789

آويشن😍

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

پودر کاری

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زعفران ،کاری. پاپریکا یا فلفل دلمه. فلفل سیاه و چوب یا پودر دارچین

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

برگ بو

یه ذره خیلیییی خیلی کم سیرداغ، یه ذره دارچین، زعفرون

هویج و فلفل دلمه و پیاز هم که هست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من همه چی می ریزم 😕😂

یعنی همه چییییا

همیشه هم مرغام خوشمزه میشن 

ادویه مرغ.فلفل سیاه.دارچین.پودرسیر و پودر پیاز😂

و ادویه تقریبا زیاد میزنم و پیاز فراوان 

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
برگ بو یه ذره خیلیییی خیلی کم سیرداغ، یه ذره دارچین، زعفرون هویج و فلفل دلمه

برگ بو همون برگای سبز بزرگی هست که خارجیا یکی دو تا میندازن تو قابلمه؟

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

من همه چی می ریزم 😕😂 یعنی همه چییییا همیشه هم مرغام خوشمزه میشن  ادویه مرغ.فلفل سیاه.دارچی ...

یاد تام و جری افتادم. وقتی جری رو میخواست خورش کنه، یه قابلمه میاورد همه چی تو قابلمه میریخت😂😂😂

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

برگ بو همون برگای سبز بزرگی هست که خارجیا یکی دو تا میندازن تو قابلمه؟

خارجیا رو نمیدونم ولی تو ایران زیاد استفاده میشه😂

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یاد تام و جری افتادم. وقتی جری رو میخواست خورش کنه، یه قابلمه میاورد همه چی تو قابلمه میریخت😂😂😂

من دقیقا همونم😂😂😂😂

دستمم همیشه به بزرگ میره 

برای دو نفر اندازه چهار نفر غذا درست میکنم🙄

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

باید از قبل تو پیاز زیره نمک زردچوبه فلفل سیاه بخوابونی ادویه هایی که بقیه گفتن برای مرغ پخته مناسبه اما مرینت برای کباب یا سرخ کرده فقط همینا آخر کار یکم زعفرون آب کرده بریز رو مرغ سرخ شده یا یک قاشق رب چند قطره زعفران در هر صورت تو روغنش کره هم بریز اینا رو که گفتم میتونه رو مال کباب رو آتیش هم باشه. یا آخرش فقط رب انار ملس بزن مثل اکبر جوجه بشه

ما استفاده نداریم، پس همونه. حتما بوی خوبی داره

اره ولی در حد همون دو سه تا باید استفاده بشه