2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم همچنین نه من مستقل هستم ...شاغلم و خونه زندگی خودمو دارم ...بچه هام بزرگ هستن

ببخشید من خیلی واسم جای سواله ، کسی که خونه زندگی داره و مستقل و الان راحته چرا باید به فکر آشنایی و ازدواج دوباره ی؟ چرا همینطوری به زندگی خودتون ادامه نمیدید؟؟

ببخشید من خیلی واسم جای سواله ، کسی که خونه زندگی داره و مستقل و الان راحته چرا باید به فکر آشنایی و ...

من وقتی همسرخدابیامرزم فوت شدبااینکه ب عنوان مهریه همون اول خونه ب نامم زده بودوهمه چیزداشتم بازم ازدواج کردم البته بابرادرایشون چون ب این خونواده اعتمادداشتم همه چیزک پول نیس تنهایی واقعادردنامه خصوصابرای زن مطلقه یابیوه

Dunyada olumden baskasi yalan
من وقتی همسرخدابیامرزم فوت شدبااینکه ب عنوان مهریه همون اول خونه ب نامم زده بودوهمه چیزداشتم بازم از ...

من الان دارم فک میکنم اگه جدا شم بمیرم دیگه ازدواج نمیکنم. همش درسر و راست و ریست کردن. همش بحث. خسته شدم واقعا. از تمام مردا بیزارم

من الان دارم فک میکنم اگه جدا شم بمیرم دیگه ازدواج نمیکنم. همش درسر و راست و ریست کردن. همش بحث. خست ...

ن گلم همه مردااینطورنیستن منم بعدطلاق خسته وناامیدوبی اعتمادشده بودم ولی خداییش اگه توانتخابت دقت بیشتری کنی وعحله نکنی موفق میشی نمیگمم صدرصدولی خوب اونقدری مشکلات زندگیت زیادنمیشه ک بخای ب طلاق فکرکنی

Dunyada olumden baskasi yalan
ببخشید من خیلی واسم جای سواله ، کسی که خونه زندگی داره و مستقل و الان راحته چرا باید به فکر آشنایی و ...

آدمها با هم متفاوت هستن ...یکی تنهایی رو دوست داره و یکی از تنهایی ترس داره

من نمیتونم تنها باشم همیشه دوست دارم یکی کنارم باشه و بهش محبت کنم و محبت ببینم

بچه ها ی من بزرگ هستن و تا چندسال دیگه به امید خدا مستقل میشن و میرن دنبال زندگی خودشون

اونوقت من میمونم و یه چهار دیواری و تنهایی

من الان شورو شوق پیدا کردن همراه رو دارم شاید تا چندسال دیگه این اشتیاقم ازبین بره و دیگه نتونم همسر مناسبی برای خودم پیدا کنم تا بتونم روزهای ارومی کنارش تجربه کنم.

من  39سالمه و جوون هستم و اینکه بچه هام هم با ازدواج مجدد من موافق هستن

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی