2777
2789
عنوان

دعوتیای عروسیم

168 بازدید | 7 پست

(جشنم مختلط هست همه مهمونا با این سبک جشن اوکین بجز ۱۸نفر)

🔴۱۸نفر از مهمونام سمت مادری  ان مذهبی هستن و دنبال حاشیه و حرف سناشونم بین۴۰تا ۷۰هست

(اینم بگم مادرم فوت شده)

هم دلم میخواد باشن و احترام بزارم‌بهشون هم میدونم اگه بیان حرف درمیارن و اعصابمو خورد میکنن

بنظرتون دعوتشون کنم یا نه

چون پیرن بعد شام میرن اکثرن بزن و برقصو بزا بعد شام

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم دعوت نکن چون هم اونا اذیت میشن و بهشون خوش نمیگذره هم ممکنه با نگاه و رفتارشون بقیه رو هم معذب کنن و نذارن بهتون خوش بگذره، میتونی اون ۱۸ نفر رو بعدا خونه تون یا حایی دعوت کنین و ی شام بهشون بدین

اره خب دعوت كن

اگه نكني بازم حرف و حديث هست توش

اما ي جايي براشون تدارك ببين ك بتونن راحت بشينن 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
چون پیرن بعد شام میرن اکثرن بزن و برقصو بزا بعد شام

زمان بندی خاص داره باغ متاسفانه عمده بزن برقامون قبل شامه وشامو گفت آخر مراسم حدودا ساعت ده سرو میکنن بعدشم مراسم برش کیک هست بعدشم مراسم تموم میشه 

سلام دعوت کنید.فوقش نمیان یا بیان زود میرن.

متاسفانه عشق حاشیه و فضولی و حرف دراوردنن و تا آخر مراسمم با شناختی که دارم میمونن  چند ماه پیش عروسی دختر خالم بود اون با اینکه مختلطم نبود مراسمش بازم اعصابشو خورد کرده بودن و دعوا الکی درس کردن