2777
2789

🤷

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉

علت:

از علل بوجود آمدن خروپف می توان به مشکلات سینوسی و همچنین گلو اشاره کرد که با پدید آمدن بلغم در این نواحی باعث بوجود آمدن خروپف می شود.

خروپف های سبک معمولا در هنگام خستگی و در سر شب (30 دقیقه اول خواب) و از سن 35-30 سالگی به بعد بوجود می آیند. و هرچه بلغم های محیطی بیشتر شود خروپف عمیق تر و طولانی تر حتی تا امتداد صبح اتفاق می افتد.

یک دانشجوی پزشکی که طب نوین و طب سنتی را باهم جلو می‌برد....خدایا به امید خودت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمان:

در وهله اول، بهتر است بستر خواب و بالشت را مناسب تر کرد.

گرم کردن سر و گلو با استفاده از بخور اکالیپتوس

چرب کردن ملاج (یک وجب خود فرد از روی نوک بینی به سمت وسط سر) با روغن کنجد یا روغن سیاه دانه

چرب کردن زیر گلو با روغن کنجد یا روغن سیاه دانه

در شب ها از خوراکی ها سرد پرهیز کنند و از خوراکی های گرم استفاده کنند. مثل مزه مزه کردن کندور یا عسل

هر شب چکاندن 3 قطره روغن بنفشه یا روغن سیاه دانه در یک حفره بینی و در شب بعد در حفره ی دیگر (یکی در میان) به صورت متوالی تا دو هفته و بعد از یک هفته وقفه تکرار دستور

هر کدام از این مراحل برای یک دوره 40 روزه تا 120 روزه می باشد.

یک دانشجوی پزشکی که طب نوین و طب سنتی را باهم جلو می‌برد....خدایا به امید خودت
عزیزم میشه برای خواهرمو بگی؟ متولد۷۸/۱/۱۹ اولین روز اخرین پریود ۱۱تیر ۱۴۰۲

احتمالا پسره 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻