2777
2789

اول از همه اینو برای این نوشتم که در گوگل ثبت بشه ‌و کاربرای فارسی زبان استفاده کنن چون من وقتی درگیرش شدم هیچ منبع فارسی نداشتم 

اول از همه بگم من رفتم خونه مادرم اینا و مورچه های زرد کوچولو داشتن یه روز صبح بیدار شدم و دیدم بله مورچه ها شب تو صف حمله کردن لپ تاپم هر چی گشتم چیکار کنم منبع فارسی پیدا نکردم فقط جابه جاش کردم که دیگه نرن داخلش

بعد تک و توکی در میامد اینقد استرس داشتم تا دو شب رو سر لپ تاپ بودم هر مورچه ای بیرون می اومد برش میداشتم تا نره دیگه من لپ تاپ جابه جا کردم اونا هم کم بودن و داستان تمام شد 

شب دیگه مورچه هاس سیاه به هنس فری همسرم حمله کرده بودن که کنار سرش بود و متوجه نشده بود و تا صبح نخوابیده بود از دست مورچه ها من ۴ صبح بیدار شدم و گفت قرص بده سرم ترکید نخوابیدم از دست مورچه ها من با گوشیم اطراف همسرمو نگاه کردم وحشت کردم مورچه ها به پلاستیک دوذ هنس فری حمله کرده بودن و داشتن میخوردنش اون راحت بود رفتم تو خیاط تکوندمش و بعدم جابه جاش کردم 

ولی داستان لپ تاپ من ادامه داشت اعصابم بینهایت خرد شد بعد چند روز برگشتیم خونه خودمون دیدم خونه خودمون هم مورچه زرد اومده کلی سم زدم و نظافت کردم و در کمال ناباوردی دیدم به لپ تاپم حمله کردن روانی شده بودم رفتم سراغ سایتهای خارجی 

راه حلو می گم بذارید حدود ۳۰ دقیقا جلوی افتاب همه مورچه ها بیرون میان بعد جزیره اب درست کنید مثلا یه تشت کوچک پر اب کنید ۴ تا لیوان یا میوه خوری برعکس کنید لپ تاپو بذارید روش مورچه ها نمیان رو آب خونه بسازن و بعد یه مدت هم لپ تاپو بردارید دیگه کلا سراغ اون لپ تاپ نمیان حواستون باشه لپ تاپ روی سکوی لیوان یا جا میوه ای باشه و به بدنه تشت وصل نباشه یعنی تنها راه اومدن مورچه ها گذشتن از آب باشه نقطه اتصال فقط با لیوان ها باشه 

من حدودا دو سه هفته مورچه ها امونم رو بریدن تا به این راه حل رسیدم 

امیدوارم این نوشته من مفید باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لپ تاپتو تمیز میکردی مورچه ها همون اول سمتش نمیومدن 

مورچه الکی نمیاد سمت لپ تاپ که

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

منم خونه مامانم پرمورچه ست چه سمی بزنن؟همین مورچه زردوریز،البته مشکی و متوسط هم دارن😕

شده داستان شما خونتون مورچه داره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
وقتی کار با لپ تاپ داری و غذا میخوری همین میشه دیگه

هیچ وقت من چیزی کنار لپ تاپ نخوردم عزیزم یه پلاستیک های سفیدی داخل بعضی لپ تاپا هستن قطعات بهش وصلن که مورچه ها عاشق خوردن اونا هستن 

عزیزم اینا که مورچه نیستن حشرات خیلی ریز سفید هستن یه زمانی خونه مامان منم بود گوشی رو میذاشتی زمین می‌دیدی رو گوشی راه میرن حیاط خونه مامانم اینا درخت هس ما فک میکردیم از درخت شاید بیان

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

حشره کش اسپری میکردی همه میرفتن و نمیمومدن

زدم عزیزم اینگار نه اینگار میومدن باز 

سم کامن کلا ریختم رو میزم و رو فن لپ تاپم ولی بازم رد می شدن و می اومدن گاها هم بیشترشون تو این مسیر میمردن ولی بازم میرفتن از لابه لای سما و میرفتن داخل من روانی شده بودم از دستشون