2777
2789
باردارم دل درد و خونریزی دارم خوابم نمیبره

خونریزی واسه چییی

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم خبر دادن خاله شدم😍

چه خوب مبارکه 😍

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

دارم میرم سرکار

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بهم خبر دادن خاله شدم😍

وای ننه😍😍😍😍

یاد خاله شدن خودم افتادم 

تو بیمارستان منتظر بودم خبرش ک رسید از هول سر خوردم نزدیک بود با کله بیوفتم😂🤦

کل سالن ترکیدن🥲🤣🤣 

یادش بخیر انگار همین دیروز بود😍

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ساعت شش و نیم دیدم بچم بیدار شده پا شده از اتاقش اومده رو تختم بغلم کرده خوابیده,من دیگه بیخواب شدم ،موندم برم صبحونه بخورم یا همینطور دراز بکشم تا خوابم ببره

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️
چندوقته ؟

دو سه ماهه چند بار آشتی کردبم فقط دو روز بعد دوباره قهر

مثلا هفته پیش ۳ شنبه تا پنجشنبه عشق بود بینمون  از جمعه قهر 💔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

طبق عادت قبل ۶بیدارم

اما سر صبحی یه بحث مسخره کردیم با شوهرم

نمیدونم واقعا چرا دیگه نمیتونیم مث دوتا ادم باهم حرف بزنیم

از یه طرف من واقعا خستم از ی طرف فوت بابام و افسردگیم از طرف حال وخیم مادربزرگ‌و‌داییم ،مشکلات شخصی زندگی مشترکمون و ... ظرفیت تحملم واقعا کم شده

شوهرم ادم بدی نیس ولی فک میکنم برا پیشرفت زندگیمون کم گذاشته با بی برنامه گی و باری ب هر جهتی کارکردناش و ... حس میکنم اینقدر ک من دست وپا زدم و مسئولیت خیای چیزا رو ب دوش کشیدم و با کاستی هاش مدارا کردم و این اشتباهم بوده ، حالا براش عادت شده و ذره ای درک نمیکنه حرفا و بی قراریامو

شایدم اشتباه و تقصیر از منه ولی کاملا حس برعکس این رو دارم و خودمو محق میدونم برا همین حالم خرابه و خوب نمیشه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.