2777
2789

دوستان بیاید یه راهنمایی کنید بهم. الآن دو سالی از خرید خونه مون گذشته و یکی دو تا آدم حسود دور و برمون هستن نمیشه قطع رابطه کرد. حالا شوهرم میگه ماشینمون رو عوض کنیم و یه ماشین خارجی قدیمی بخریم.

وای خدایا نمیدونم واقعا باید با حسادت دیگران چیکار کرد. 

اگر حرفی زدن چی بهشون بگم؟ اونایی که واردن بیان بگن لطفا

از قبل عوض کردن ماشین ذهنشون رو آماده کنیم بهتره یا یک دفعه ما رو با ماشین جدید ببینن؟

چه حرفی بزنن مثلا؟ 

نمیدونم که چی میگن اما تو دو تا تاپیک قبلیم دو تا از حرفای بیخودشون رو گفتم.

حالا الآن به نظرتون از قبل عوض کردن ماشین به کاری که میخوایم انجام بدیم اشاره بکنیم یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقد گیری به یه خونه خریدن وماشین خریدن 

هرکاری دوست دارید انجام بدید به کسی چه مربوطه 

اگ از چشم زدن می‌ترسی سوره ناس و فلق بخون برای خونه زندگیت 

هرکسی هرجور دوست داره فکر کنه اون دیگ مشکل خودشه نه شما

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
نمیدونم که چی میگن اما تو دو تا تاپیک قبلیم دو تا از حرفای بیخودشون رو گفتم. حالا الآن به نظرتون از ...

چه لزومی داره به بقیه اطلاع بدین! (مشورت و اینها فرق میکنه ها، خوبه)

درگیره موضوعاتی مثل حسود و... نباشین انقدر✋

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

به نظرم اگر منظورت همون جاریته بهشون چیزی نگو. کاری که میخواین انجام بدین بعدشم به مادرشوهرت بگو که ...

پروفایلت با اسی یکیه؟؟

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
عزیزم چقد گیری به یه خونه خریدن وماشین خریدن  هرکاری دوست دارید انجام بدید به کسی چه مربوطه&nb ...

من واقعا گیر نیستم. چون جایی نمیتونم مطرح کنم اینجا پرسیدم. ما اصولا تصمیم های خودمون رو عملی میکنیم به حرف کسی کاری نداریم. اما نحوه ی برخورد با اینجور آدما رو نمیدونم واقعا. از طرفی دلم نمیخواد پز بدم دلم نمیخواد اذیت بشن واقعا. نمیدونم آیا بهتره ذهنشون آماده بشه از قبل یا نه

عزیزم چقد گیری به یه خونه خریدن وماشین خریدن  هرکاری دوست دارید انجام بدید به کسی چه مربوطه&nb ...

آخه به زبون میارن 

تیکه می‌اندازند 

مثلا میگن خوششش به حالتون 

یا میگن  چه شانسی داری 

یا میگن  خوششش شانسس

یک جوری غلیظ میگن  آدم بدش میاد 

بعدش هم میگن لازم نبود بگیری، پول حروم کردی 

یا میان میگن  دیگه چیزی نگیر 

یا میان میگن تو بلد نیستی 

کلا آدم های سمی هستند 

نمیدونم که چی میگن اما تو دو تا تاپیک قبلیم دو تا از حرفای بیخودشون رو گفتم. حالا الآن به نظرتون از ...

هرچی دیگران کمتر از زندگیت بدونن بهتره از نظر من 

ارتباطتو با آدمای حسود کم کن خیلی کم چون اینا بلای زندگی آدم میشن