خانومای عزیز امروز خیلی چیزای سرد خوردم خیلییی هندوانه و الوچه و خورشت سبزی و قهوه
قلبم خیلی درد میکنه دارم میمیرم حتی پشت شونن هم درد میکنه😔نکنه بمیرم؟ چند روز پیش هم همسرم اینطور شد
الان یه قاشق عسل خوردم
چیکار کنم؟ سرمم داره میترکه از درد
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
چرا نارحتی گرمی جات چی داری در خانه تا راهنماییت کنم سیاهدانه داری؟
اصلا پاهام جون نداره راه برم معذرت میخوام حتی بالاهم اوردم اب توی دهنم هی جمع میشه نمی تونم پاشم جیزی بخورم😔