2821
2789
عنوان

ترو خدا بیاین قلبم خیلی درد میکنه

172 بازدید | 14 پست

خانومای عزیز امروز خیلی چیزای سرد خوردم خیلییی هندوانه و الوچه و خورشت سبزی و قهوه 

قلبم خیلی درد میکنه دارم میمیرم حتی پشت شونن هم درد میکنه😔نکنه بمیرم؟ چند روز پیش هم همسرم اینطور شد 

الان یه قاشق عسل خوردم 

چیکار کنم؟ سرمم داره میترکه از درد 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو درمانگا

نمیشه اخر شبه همه خوابن

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
میخوای یه زنگ بزن ۱۱۵ بپرس ازشون

واقعا ممکنه چیزیم بشه؟ 😭

ن ن اصن چیز خاصی نیس آرامشتو. حفظ کن ی مقدار گرمی بخور 

سردیت شده

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
چرا نارحتی گرمی جات چی داری در خانه تا راهنماییت کنم سیاهدانه داری؟

اصلا پاهام جون نداره راه برم معذرت میخوام حتی بالاهم اوردم  اب توی دهنم هی جمع میشه نمی تونم پاشم جیزی بخورم😔 

اصلا پاهام جون نداره راه برم معذرت میخوام حتی بالاهم اوردم  اب توی دهنم هی جمع میشه نمی تونم پا ...

بگو چی داری تا کمکت کنم 

یک دانشجوی پزشکی که طب نوین و طب سنتی را باهم جلو می‌برد....خدایا به امید خودت
اصلا پاهام جون نداره راه برم معذرت میخوام حتی بالاهم اوردم  اب توی دهنم هی جمع میشه نمی تونم پا ...

عرق نعنا بخور خیلی سردی کردی 

بعدش چای نبات و دارچین بخور 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
2825
2823
2791
2779
2792