2777
2789
دوستش عین برادر میمونه براش تو همه چیز به شوهرم خط میده هربارم میگم میدونم دوستت پرت کرده فحش میده ا ...

شده کسی اینقدر رو شوهرتون نفوذ داشته باشه و کاری کنین کنارش بزاره اون شخص رو؟ اگه اینکارو تونستید بکنید چطوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چی بگم که منصرف شه 

منصرف نمیشه عزیزم

نتیجه این حرفت میشه همینی که الان بهت میگه

منم گفتم فوقش میتونی بهش بگی این بار حساب شده تر بره تو کار جدید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مثلا چی ، والا من هیچی برام مهم نیست.  حتی طلا و ماشینی که برای خودم گرفته رو بخواد ببره بفروشه ...

اینجوری حس میکنم زنش نیستم حس میکنم فقط به اسم زنشم اخه مگه میشه تو هیچی نظر زن ادم براش مهم نباشه ولی اره هرچی بیشتر تلاش میکنم نظرم براش مهم باشه بیشتر فاصله میگیره

منصرف نمیشه عزیزم نتیجه این حرفت میشه همینی که الان بهت میگه منم گفتم فوقش میتونی بهش بگی این بار ...

فعلا که مجبورم کرد تا بگم دیگه تو هیچیزش دخالت نمیکنم میدونم باز میره گند میزنه 

فعلا که مجبورم کرد تا بگم دیگه تو هیچیزش دخالت نمیکنم میدونم باز میره گند میزنه 

حمایتگر باش

کنارش باش و نذار بیفته تو لجبازی باهات

دشمن که نیستید

اون موفق بسه نفعش برای خودته

من خودم ایمانمو بهش نشون میدم ولی خب نگرانیمو هم میگم

که حواسش باشه

اما‌روی لج نندازش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اینجوری حس میکنم زنش نیستم حس میکنم فقط به اسم زنشم اخه مگه میشه تو هیچی نظر زن ادم براش مهم نباشه و ...

یه مدت خیلی طولانی ، مثلا ۳ ماه هیچ،  هییییچ دخالتی نکن . کاملا به خودت مسلط شو که بتونی دخالت نکنی ، ببین چی پیش میاد 

ان شاالله که ب خودش بیاد عزیزم.  

ولی بخدا بیشتر مردا اینجورین.  شوهر من برای ۹۰ درصد کاراش فقط خودش . منم والا دیگه کنار کشیدم . حتی به شغلشم کار ندارم . فقط میگم پول باشه . 

اونم خداروشکر کاریه که خیالم راحته از بابتش 

دیگه منم خودمو قاطی نمیکنم . هم اعصاب من راحت ، هم اون 

چند وقت پیش گفت میخوام خونه رو بفروشم بزارم رو ماشینم ، ماشین مدل بالا بگیرم . گفتم عه چه خوب ، بفروش. 

دیگه اصلا تکرارش نکرد 

بخدا اگه مینشستم به بحث و لجبازی حتما پیگیر میشد . برای همه چیز خودتو خونسرد و بیخیال نشون بده 

طوری وانمود کن که انگار خودت برای خودت خیلی مهمی 

در ضمن از خواسته ها و نیاز هاتم نگذر اصلا . بزار بدون پول لازمی. 

هروقتم پول لازم داشتی و بهت داد ، توام بگو ان شاالله خدا بهت رزق و روزی بده . مرسی که هستی و به من توجه داری 

تموم شد 

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔