2777
2789

هیچوقت نمی‌خواستم اسم طلاق بیارم ولی تو عقد یه بار دعوامون شد و اسم طلاق اورد 

منم از همون موقعه دعوامون میشه میگم طلاق هه چون کتکم میزنع و مادرشوهرم اذیتم میکنه بعد همش میگن بزرگی بچه چرا نمیاری اخع من هنوز ۱۵سالمه بچع از کجا بیارم الانم قهر کردم بخاطر دخالت مادرشوعرم و شوهرم کع کتکم میزنع گفتم یا طلاق یا خونتو جدا کن حتی اگع اجاره بودع ،رفتارتم درست کن

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت نمی‌خواستم اسم طلاق بیارم ولی تو عقد یه بار دعوامون شد و اسم طلاق اورد  منم از همون موق ...

ببین یه نصیحت خواهرانه از دست بزنش به این راحتی نگذر دوما تا مطمعن نشدی اصلاح شده بچه نیار  

این پیامت خیلی خوب بود مرسی عزیزم  باید همین کار رو بکنم

فداتم عزیزم.  سخته . ولی تو میتونی ان شاالله 

بخدا اگه ببینه تو ب خودت اهمیت میدی و آرامشت برات مهمتره.  خودش میاد سمتت 

ولش کن . مثلا میخای چیو عوض کنی . مردای این مدلی آخر کار خودشونو میکنن.  پس یاد بگیر و بکن تو مغزت با بحث و جدل یا این مرد فقط و فقط ازت فاصله میگیره

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔
اولیو نفهمیدم بیشتر توضیح میدی  دومی باشع چشم🥺

نمیگم طلاق بگیر ولی یکاری بکن دیگه جرات نکنه کتکت بزنه از مسعله کتک زدن ساده نگذر ببخش ها به گوه خوردن بندازش دخالت مادرشم بستگی به سیاست تو داره اول زندگی مریضن اکثرا دخالت میکنن با سیاست و نرمی شوهرت رو بکش طرف خودت جلوی شوهرت به مادرش زیاد محبت کن از مادرش هیچ گله ای نکن من خودم این سیاست رو چون نداشتم خیلی عذاب کشیدم تو سعی کن داشته باشیش ولی تو قضیه کتک زدن به هیچ عنوان کوتاه نیا شوهر من الان دیگه کتکم نمیزنه ولی اونقدر کتکم زده ها یه بار کم مونده بود بچه امو سقط کنم خدا رحم کرد واسه بچه دار شدن اصلا عجله نکن شوهرتم گف بچه مستقیم نگو الکی بگو میخام دو نفری بریم مسافرت و اینا باهم باشیم بگو بعد بچه نمیتونیم اینکارا رو بکنیم نمیدونم چرا با این سن کم ازدواج کردی حداقل واسه بچه دار شدن عجله نکن یه ۵ سالی صبر کن زندگیت به تعادل برسه بعد

برو من  😂😂

اهان🤣🤣🤣به نظرم همون حرفی که دوستمون زد بزار هرکاری میخاد بکنه بکنه خونسرد باش چند بار سرش به سنگ بخوره درس عبرت میگیره بعضیا مثل شوهر من سخت درس میگیرن ولی بلاخره میگیرن

اهان🤣🤣🤣به نظرم همون حرفی که دوستمون زد بزار هرکاری میخاد بکنه بکنه خونسرد باش چند بار سرش به سنگ ...

میخاد خونه و ماشین رو بده به تو؟ بگو باشه اول به نامم کن بعدش میرم بعد به نامت زد بگو من نمیخام طلاق بگیرم تو اگه میخای برو خودت اقدام کن 

تازه حامله ام هستم اخرش باز من کوتاه اومدم گفتم باشه دیگه تو هیچیزت دخالت نمیکنم دیگه نگو طلاق

دقیقااااااااشوهرمن همینجوری بوددددتابهش بگی چرامیری بادوستات واسم وقت نمیزاری دعواکنی میگ طلاااق ولی ببین بایدکاری کنی که اون بترسه ازدستت بده

آرامش💚