2777
2789
اتفاقا به نظرم مردها طلاق براشون تابو تر‌از زنهاست همه‌مردا اقتدار طلبن کدومشون نیست ؟! ولی اسم‌ط ...

چون میدونه ازدواج دومم هست و رو این مساعل حساسم اذیت میکنه نمیدونم شایدم واقعی میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم باز کار ازاد بکنه باز بیوفتیم تو چاله

پشتش باش

جاه طلبه لابد

حق میدم‌بهش با این شرایط الان

بهش نگو نکن

ولی با برنامه پیش برید

بگو باید درس بگیریم از گذشته و این بار اشتباه دفعه قبل رو نکنیم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرت میگن یه بار شوهرم گفت طلاقت میدم منم لباس پوشیدم گفتم ببرم خونه بابام درو قفل کرد گفتم تا تو باش ...

من اونقدر رفتم خونه بابام از عمد رفت دوستش رو اورد تو خونه امون مجبور شدم برگردم چون دوستش اتیش میزد به زندگیمون 

میگه اونم میدم دیگه خسته شدم ازت

به نظر من روی لج میندازیش 

البته که خودت از زندگیتون بهتر خبر داری

ولی اینا جمله های لجبازیه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من اونقدر رفتم خونه بابام از عمد رفت دوستش رو اورد تو خونه امون مجبور شدم برگردم چون دوستش اتیش میزد ...

من ک توی این چند سال زندگی مشکلات زیادی داشتم ولی فعلا ک ب قهر خونه بابا نکشیده خانواده فهمیدن خط ونشون کردن ولی قهر ن

۴ ساله خواننده خاموش هستم
اره خیلی جاه طلبه خیلی

پس یاد بگیر با زبون خودش باهاش حرف بزنی

نگو نه و نمیتونی و نمیشه

ولی ببرش به سمت اینکه جوانب کار رو بسنجه و زندگیتون رو نبره رو هوا

دوستش عین برادر میمونه براش تو همه چیز به شوهرم خط میده هربارم میگم میدونم دوستت پرت کرده فحش میده انکار میکنه میگم تو همه تصمیمات با اونه انکار میکنه خیلی سعی کردم پای دوستش رو از زندگیم قطع کنم نشد نمیدونم چیکار کنم دیگه نتونه دوستش دخالت کنه

اره

اعتیادش رو میدونستی و حامله شدی؟ 

الانم خیالش راحته با وجود اینکه میدونی معتاده ازش بارداری پس فصد طلاق نداری 

با خیال راحت کوچیکت میکنه 

اعتماد به نفست رو ازت میخواد بگیره تا اصلا جرات و فکر جدایی رو نکنی 

اعتیادش رو میدونستی و حامله شدی؟  الانم خیالش راحته با وجود اینکه میدونی معتاده ازش بارداری پس ...

قبلا ها یه بوی خاصی میداد فک کنم گذاشته کنار  دیگه الان حامله ام کار از کار گذشته

مثلا چی ، والا من هیچی برام مهم نیست.  حتی طلا و ماشینی که برای خودم گرفته رو بخواد ببره بفروشه برام اهمیت نداره . فقط و فقط آرامشم. 

حالت خوشه میخوای تو همه چیز سرک بکشی ، بشین به خونه و زندگی و بچت برس ، اصلا هیچ سوالی ازش نپرس ، هیچ حرکت و بحثی که باعث ناراحتیش میشه نکن. بخدا برای خودت بهتره . من بعد سالها به این نتیجه رسیدم.  تو هرچی بیشتر برای تو کارش سرک کشیدن تلاش کنی اون برای فاصله گرفتن ازت سفت و سخت تر میشه.  من تجربه شو دارم . ۱۳ سال از زندگیم میگذره و همه رو تجربه کردم .

لطفا فقط ب فکر آرامش خودت و زندگیت باش

ب آرزو نرسیدیمو، دیر دانستیم... ک راه دورتر ازعمر آرزومند است..😔