2777
2789
عنوان

زدم شیشه ها رو خورد کردم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 51 پست

الان اعصابت خرابه میدونم ولی یروزی قدرمادرتو میدونی که خیلی دیره یاد همین روزا میوفتی و افسوس میخوری اون موقعس که شادی از زندگیت میره مثل یه کابوس حالتو بد میکنه این خاطرات.پس تا سایشون بالاسرته قدرشونو بدون کاری نکن یروز پشیمون شی هرچی باشه باز مادرته

دل را سرشوقی اگرم هست تو انی❤F❤

هر کاری میکنی جلوی بچه زبون بسته نکنید تو رو خدا

تاثیرات منفی که روی شکل گیری شخصیت و اخلاق یه بچه درآینده داره فقط خدا میتونه کمکشون کنه...

تورو خدا حتی کوچکترین بحثم جلو بچه ها نکنید که حالت نگاهشونم عوض بشه چه برسه به تپش قلب و استرس بگیرن...

+ ترس یه مدل مریضیه؛ اگه بهش مبتلا بشی و درمانش نکنی، کل وجودتو می‌گیره- چجوری می‌شه درمانش کرد؟! + باید باهاش رو به رو بشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مستقل میبودم اما اجازه ندادن دارم پهلوشون زندگی میکنم مادرم از رفتارش دست بردار نیست 

آقا رضا غیرتش کجاس زنش اذیت میکنن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

یا خدااا شیشه ها رو خورد کردی؟؟؟؟؟؟ جلوی بچت؟؟؟؟؟ شماها چی میخواید تربیت کنید ؟؟؟

عزیز من مادرم دیگه به ته خط رسونده منو دوساله گردن شکسته م بر گشتم خونشون بعد طلاق هر روز بهانه جدید میاره به خدا چشمش به بچه م میخوره رسما دیوونه میشه منم خسته شدم نمیکشم 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
[QUOTE=301243633]اینم بگم بچه کلا سه روزه اومده اینجا امده سر بزنه میخام نگه ش  دارم نزارم بر گ ...

اره عزیزم دو ساله  بچه م بهد سه ماه سه روزه اومده  بهم راه حل بدین دارم دق میکنم 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
آقا رضا غیرتش کجاس زنش اذیت میکنن

👌😂

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

عزیز من مادرم دیگه به ته خط رسونده منو دوساله گردن شکسته م بر گشتم خونشون بعد طلاق هر روز بهانه جدید ...

حق داری ولی به آینده بچت فکر کن و جلوش آروم باش تا اونم با آرامش بزرگ شه. حداقل از طرف مادرش احساس امنیت کنه 

خدا به دلت آرامش ببخشه

ممنون عزیزم برام دعا کنید محتاج دعام 😔😔😔

باهاش همراه نباش

با کی مادرم   ؟؟مگه ول میکنه ؟؟؟ 

دو ساله جدا شدی کمتر از یکساله عضو اینجایی سوگولی آقا رضا شدی

آقا رضا کجایی دستشو بگیری ببریش؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان اعصابت خرابه میدونم ولی یروزی قدرمادرتو میدونی که خیلی دیره یاد همین روزا میوفتی و افسوس میخوری ...

انتظار داره بچه م رو بفرستم بره برا ابد خودمم بشینم نوکری اینا رو بکنم و سر کوفت بشنوم تمام تلاشم رو میکنم که مستقل شم بخدا قسم دیونهم کردم هیچ حمایتی ازم نکردن توی بد بختی دست و پا میزدم 

هر کاری میکنی جلوی بچه زبون بسته نکنید تو رو خدا تاثیرات منفی که روی شکل گیری شخصیت و اخلاق یه بچه ...

خدا نگذره از حق بچه م خیلی بدی دیده 😭😭