2777
2789
عنوان

زدم شیشه ها رو خورد کردم 😔

798 بازدید | 51 پست

مادرم خیلی رو اعصابم راه میره نمیزاره منو بچه م آرامش داشته باشیم منم زدم شیشهه ها رو شکوندم بچه مم بیچاره داشت نگاه میکرد خدا لعنت کنه باعث  و بانیش رو 😔😔😔😔😔😭😭😭

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹

خب رفت و آمد نکن 

نرو پیششون مگه مجبوری

تو دیگه یه خانم مستقلی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم بچه کلا سه روزه اومده اینجا امده سر بزنه میخام نگه ش  دارم نزارم بر گرده حالا مادر م واقعا آزارم میده  دعوام میکنه نمیدونم چه مشکلی با بچه م داره 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
خب رفت و آمد نکن  نرو پیششون مگه مجبوری تو دیگه یه خانم مستقلی

باید مستقل میبودم اما اجازه ندادن دارم پهلوشون زندگی میکنم مادرم از رفتارش دست بردار نیست 

بسم الله خب چرا

توصیح دادم عزیزم 😔

[QUOTE=301243633]اینم بگم بچه کلا سه روزه اومده اینجا امده سر بزنه میخام نگه ش  دارم نزارم بر گرده حالا مادر م و ...[/QUOTمگه از شوهرت جدا شدی که بچه رو آوردی خونه مامانت؟؟

زندگیم =همسرم و بچه هام❤