مادرم خیلی رو اعصابم راه میره نمیزاره منو بچه م آرامش داشته باشیم منم زدم شیشهه ها رو شکوندم بچه مم بیچاره داشت نگاه میکرد خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو 😔😔😔😔😔😭😭😭
❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینم بگم بچه کلا سه روزه اومده اینجا امده سر بزنه میخام نگه ش دارم نزارم بر گرده حالا مادر م واقعا آزارم میده دعوام میکنه نمیدونم چه مشکلی با بچه م داره
❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
خب رفت و آمد نکن نرو پیششون مگه مجبوری تو دیگه یه خانم مستقلی
باید مستقل میبودم اما اجازه ندادن دارم پهلوشون زندگی میکنم مادرم از رفتارش دست بردار نیست
[QUOTE=301243633]اینم بگم بچه کلا سه روزه اومده اینجا امده سر بزنه میخام نگه ش دارم نزارم بر گرده حالا مادر م و ...[/QUOTمگه از شوهرت جدا شدی که بچه رو آوردی خونه مامانت؟؟