دخترا باورتون نمیشه من همش به فکر این بودم برم ژل بزنم برم تزریق باسن کنم برم پیکرتراشی کنم از وقتی این پسره اومد تو زندگیم اینقد اعتماد به نفسمو بالا برد با حرفاش که بیخیال همه چی شدم...
هر وقت میبینم کلی قربون صدقم میره میگه تو چرا اینقد خوشکلی؟ باربی من پرنسس من چقد نازی تو چرا چهرت اینقدر محشره تو خوشکل ترین دختر ایرانی قشنگ تر از تو کجا پیدا کنم و این حرفا(البته بگم که چهره و هیکلم واقعا خوشکله بچه ها )
بعد اینکه قرار اول برام کادو خرید رفتیم بیرون هر روزی که میاد منو میبینه بنده خدا کلی هزینه میکنه نمیزاره من دس کنم تو جیبم هدیه میخره برام تو مناسبت ها... بچه ها بشدت متعهده گوشیشو رمزشو بم داده میگه برو تو گوشیم بگرد تو چرا نمیری تو گوشیم؟ 
چن روز پیش کلی خرید کرده بود فیش خرید رو برداشتم گفتم عزیزم چرا اینقد هزینه کردی گفتم اینقد چیز نگیر هدر میره ها... یهو فیش از دستم گرفت پرت کرد بیرون گف عزیزم تو به این چیزا فک نکن... بچه ها باور کنید پولدارم نیست ولی حقوقشو جم میکنه که منو خوشحال کنه وقتی کنارمه...وقتی پریود میشم میره برام کلی خوراکی میخره میاد شکممو ماساژ میده کلی ماچم میکنه از همه مهم تر کسی که این وسط اصرار به ازدواج داره پسرس و به من میگه تو چرا مث بقیه دخترا دنبال این نیستی که دوس پسرتو تبدیل به شوهر کنی؟ همش من دنبال اینم تو زنم شی... خلاصه بش قول دادم تا یماه دیگه اجازه بدم بیاد خواستگاری... 
بخدا من اینارو میگم بیشتریا فکر میکنن دارم رویا پردازی میکنم ولی واقعا همچین مردایی وجود دارن دخترا...
خم میشه بند کفشمو میبنده خیلی احترامم میکنه اصلا دستمو میبوسه میزاره رو پیشونیش میگه پرنسس منی تو  ... وقت برام میزاره هزینه میکنه .. نمیدونم خیلی خووووووبه 
به کم بسنده نکنید دخترااااا پسرای اینجوری وجود دارنا... پسره هم قیافه هیکلش خوبه خدایی از 10 بهش 7 میدم