2777
2789
عنوان

کسایی ک بارداری سختی داشتن بیان

518 بازدید | 31 پست

کسی هست بارداری پراسترسی داشته بوده  بچش مشکلی پیدا نکرده؟  من افسردگی گرفتم شب وروزم الکی گریس میترسم روبچم اثری بزاره هرچی قران میخونم اهنگ گوش میدم اروم شم دست خودم نیست غصه میخورم هی خصوصا شیراز خیلی گرمه منم بشدت گرمایی نمیتونم ازخونه بیرون برم دارم دق میکنم 

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

من به شدت سخت خونریزی های شدید کرونا شدید گرفتم ولی سالمه خداروشکر

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم کنجکاو وباهوش😂

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

من،عذاب کشیدم ،ولی خدا رو شکر مشکل خاصی نبود،البته نفخ و رفلاکس و زردی بود که تو همه طبیعیه 

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.

من بارداریم سخت بود تا اینجا سه ماه اول خونریزی و سردرد های شدید بعد از ۱۶ خون دماغ شدم تا الان 

الانم دیابت بارداری گرفتم

و سپری کردن دوران بارداری تو گرمای افتضاااااح خوزستان🥺🥺

فقط دارم لحظه شماری میکنم زودتر تموم بشه😥

من .پر استرس ها اضطراب آرامش نداشتم .یه لباس حاملگی نتونستم بگیرم بپوشم .ولی توروخدا آرام باش بخدا راس میگم الان پسر من خیلی شلوغ وبازیگوشه .همش هم مطمئنم اثرات حاملگی هس.

من به شدت سخت خونریزی های شدید کرونا شدید گرفتم ولی سالمه خداروشکر

بچت سالمه خداروشکر؟ کولیکی چیزی نداره  

من بارداریم سخت بود تا اینجا سه ماه اول خونریزی و سردرد های شدید بعد از ۱۶ خون دماغ شدم تا الان  ...

اییی منممم 

من .پر استرس ها اضطراب آرامش نداشتم .یه لباس حاملگی نتونستم بگیرم بپوشم .ولی توروخدا آرام باش بخدا ر ...

نمیتونم شوهرم درکم نمیکنه مشکلات همه فشار اوردن  محیط ناارومی برام ساختن  اره ابجی منم حاملگیش پر تنش بود بچش خیلی عصبی وبازیگوشه  اوف

بچت سالمه خداروشکر؟ کولیکی چیزی نداره  

الان یک سال و دوماهشه چرا کولیک داشت ولی در کل ازنظر استعداد و تست های هوشی سالم وشاد خداروشکر