2777
2789

🌺روزه اول ماه محرم برای بچه دار شدن🌺

عزیزانی که مشکل باردارشدن دارن حتما این پست رو بادقت بخونید،چهارشنبه اول ماه محرم هست،که توصیه شده برای داشتن فرزند اول محرم روزه بگیرید.

✨ امام رضا [علیه السلام] در حدیث به ریان بن شبیب فرمودند: وقتی زکریا [علیه السلام] مصیبت سیدالشهدا [علیه السلام] را دید، به خدا عرضه داشت: خدایا به من فرزندی بده که از اولیای تو باشد و شبیه شهادت سیدالشهدا [علیه السلام] به شهادت برسد تا من هم در مصیبت نبی اکرم [صلوات الله علیه] شریک شوم، که خدای متعال یحیی [علیه السلام]  را به او عطا نمود.

✨ سپس حضرت می‌فرمایند: اگر فرزند می‌خواهید، در روز اول محرم روزه بگیرید و دعا کنید، خدا بهتان عطا می‌کند. حضرت زکریا هم همین کار را کرد و در محراب، آن خطاب به او شد. زکریا گفت: من در کهن سالی هستم و همسرم هم دوران فرزندآوری اش گذشته است اما در پاسخ به او گفته شد که خداوند دعای تو را مستجاب کرده و دیگر جای تردید نیست.

📚 كتاب الامالی شیخ صدوق، روايت جامع امام رضا علیه السلام، معروف به "حدیث ریان بن شبیب"  

طبق تجربه ی این چندساله ی خودم،به هر کس که توصیه کردم روزه ی اول ماه محرم رو الحمدلله سال بعدش باردار شدن🥰 بااعتقاد کامل عمل کنید حتما نتیجه میگیرید🤩

❣این پست رو بالینک کانال بفرستید برای دوستان و عزیزانتون❣

#روزه_اول_محرم

#فرزند_آوری

#دعاهای_من👇👇👇

https://eitaa.com/joinchat/1052901406Ce81b29cfcd

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش برا خوب شدن روابط زن و شوهر هم بود

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

#ختم_شخصی
#مهر_و_محبت
#شیرین_شدن_زندگی

🖊🌹ســـــــــــــــوال⤵️

من می‌خوام محبت بین من و همسرم عالی بشه عاشقم بشه و زندگیمون شیرین بشه میخوام هرلحظه بیقرارم باشه فقط بهم توجه کنه فقط منو بخواد و ببینه میخوام خییللللیییی عاشقم بشه ختم و چله میخوام

🖊🌹جـــــــــــــــــواب⤵️

سلام علیکم
۴۰روز نیت

۱سوره مزمل

آیات ۸۷تا۸۹زخرف ۲۱مرتبه❌👇

وَلَئِنْ سَأَلْتَهُمْ مَنْ خَلَقَهُمْ لَيَقُولُنَّ اللَّهُ فَأَنَّى يُؤْفَكُونَ ﴿۸۷﴾
وَقِيلِهِ يَا رَبِّ إِنَّ هَؤُلَاءِ قَوْمٌ لَا يُؤْمِنُونَ ﴿۸۸﴾
فَاصْفَحْ عَنْهُمْ وَقُلْ سَلَامٌ فَسَوْفَ يَعْلَمُونَ ﴿۸۹﴾

۶۹صلوات

هدیه چهارده معصوم علیهم السلام

بسیار بسیار مجرب است ردخور ندارد به اذن الله معجزه میکند✋🏻✋🏻✋🏻

نیت کرده بودم برای بچه دار شدن روز اول محرم رو روزه بگیرم

صاف زدو امروز پری اومد...باید چند روز دیگه میومد...😓😓😓جور نمیشه حتی نذر کنم😓😓😓

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
شوهر نمیده؟🥲😅

از یه روحانی شنیدم سه روز روضه حضرت علی اصغر علیه السلام برای حاجتایی که نمیگیرید بذاریدو تو روضه شیر پذیرایی کنید.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰