2777
2789
عنوان

تولد یک سالگی پسرم چجوری بگیرم؟

880 بازدید | 19 پست

چه تمی باشه ؟ خودم بچه توی کلاه قرمزی یا تم مشکی قرمز می پسندم، یا جنگل  هیچ جا هم پیدا نمیکنم این تما رو ❤🖤💙

خانواده ها همه هستن غروب میگیرم شام نداریم ، روی میز چیا بزارم؟ خوشگل و با کلاس باشه و خوشمزه ، اهل سوسیس و .. نیستیم 👀👅

اگه تم فروشی یا تم آماده می شناسید یا آدرس بدید یا پیج و سایت 💝

تهرانم🏩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تم رو زیاد دوست ندارم مخصوصا که هنوز کوچیکه بچت بذار بزرگتر شد خودش می‌گه چی می‌خواد باشه. 

برا میز انواع سالاد و ساندویچ درست کن با میوه ها و شکلات و ماست و سس برا خوردنش.

اگه میخای از تم عروسکی استفادع کنی روی میز رو عروسک شبیه تم بزار خیلی قشنگ میشه یا مثل رنگ تم گل بخر بزار رو میز

برای خوراکی الویه ساندویچ کالباس سالاد سزار یا اسنک هم میتونی بزار توی چند تا ظرف خوشگل پاستیل و چیپس هم بزاری قشنگ میشه

تنقلات و شیرینی

پاپ‌کرن و چیپس و پفک

سالاد ماکارونی، سالاد الویه

ژله و بستنی اینجور چیزا دیگه

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

تم نمی‌دونم 

خوراکی پفیلا ، اگه ممنوع نیست براتون پفک و چیپس و چیزای نمکی تو ظرفای کاغذی 

شربت یکی دو مدل چون تابستونه 

میوه خشک و آجیل در حد توانت 

کاپ کیک ، اسنک و ساندویچ که تو ساندویچ ساز کیپ میشه نمیریزه 

میوه هم که فصل هندونه برش خورده حتما باشه خوشگله 

آخرشم چای بده بشوره ببره 😂

یه دو سه تومن بده بیان خودشون برات تم بزن راحت باشی 

روی میز 

دسر پاناکوتا 

ژله بستنی 

پفیلا 

سالاد ماکارونی

پیراشکی  

الویه 

فینگر فود 

لازانیا 

اسنک قارچ مرغ 

پاستا

میتونی بزاری

یه دو سه تومن بده بیان خودشون برات تم بزن راحت باشی  روی میز  دسر پاناکوتا  ژله بس ...

اگر این کارهامو میخواست بکنه خوب یه قرمه سبزی و مرغ درست میکرد و شام میداد

سختش نکن

تازه خانواده شوهرم از این حرف در بیاران پشت آدم حرف میزنن و ... یه چیز محشر میخوام 

میشه بپرسم تولدت پسرت کیه؟ 

پسر من ۲۳ مرداد یکساله میشه

هیچ برنامه ای ندارم هنوز

البته دوست دارم امسال تولد سه نفری بگیریم، بدون خانواده ها