2777
2789
عنوان

تولد یک سالگی پسرم چجوری بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 19 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تم بچه رییس

اگه هم پدر مادرت و پدرشوهر مادرشوهرت هستن سالاد ماکارونی اینا نده

اینا سنشون بالاست این چیزا رو نمیپسندن.

به نظر من کیک و چیپس و پفک و تخمه و چای

شام هم پلو مرغ یا چلوکباب با ماست و سالاد و نوشابه. سوپ و اینا هم نمیخواد یا کم درست کن. قبلش چون چیپس و پفک و تخمه خوردن سیرن

تم رو هم زیاد گرون نخر. همون پول رو خرج شام کن

بادکنک هلیومی نخر که اشغاله. خودت روی دیوار شکل گل بچسبون. یا نهایتا یک پایه بادکنک هم کرایه کن. فکر نکنم کرایه اش از 100 بیشتر بشه

مهم فقط پشت اون مبلی هست که عکس میگیرین. برای بقیه خونه هزینه نکن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بیشتر تم مهمه براش فکر کنم ولی چیزهایی که گفتی دنگ و فنگش زیاده بازم خود دانید

اره واقعا حوصله و وقت زیاد میخواد ولی خب خودش میگه میخواد همچی عالی باشه که دهن خانواده شوهرش بسته باشه

میشه بپرسم تولدت پسرت کیه؟  پسر من ۲۳ مرداد یکساله میشه هیچ برنامه ای ندارم هنوز البته دوست ...

آبانه ولی از الان دنبالشم چون برام مهمه ، عروس آخری ام نوه آخری و ... نگم دیگه حرف درار و اینا